Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dijecak pere svoju odjeću u bazenu uništenom unutar palače u vlasništvu Muammar Gaddafija u Al-Beydi. http://www.guardian.co.uk/world/gallery/2011/feb/28/libya-benghazi-rebellion-in-pictures#/?picture=372171597&index=15 Slika-Pronadena municija u vojnoj bazi u Bengaziju made in england http://www.guardian.co.uk/world/gallery/2011/feb/28/libya-benghazi-rebellion-in-pictures#/?picture=372171493&index=9 Protestanti kontrolisu grad Nalut sijeverozapadno od Tripolija.
Odeeee cijena nafte gore 100%
A luka je čija,da nije sada američka,ne bi me ni to iznenadilo
samo čuvajte naftu u svojim rukama (ali, daj Bože...)
brisanje komentara koji govore o GENOCIDU a u korist chetnickih zlocinaca koji vam se pocnu jadati,nije nista drugo nego NEGIRANJE GENOCIDA i nadam se da ce uskoro doci vrijeme kada cemo vas moci tuziti,citav portal a i osobno... Zato nemojte biti sigurni da kada izadjete negdje u inostranstvo da necete biti uhapseni! Takodjer i pogrdni nazivi za Jevreje i negiranje holokausta od strane fasista ovog portala
Ma sve ce to Ameri da poklope. Sve ovo sto se desava je njihovo maslo. Vidjecete uskoro.
ETOOO...LOVE DA MOZE SOFIJA TROSIT