Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilion je americki izraz za milijardu. Zasto koristiti tu rijec kad imamo svoju?!
I tu pricu za hranjenje sirotinje mozete zabiti tamo gdje sunce ne sija jer vas oni upravo i hrane. Mada ste vi mozda kontali da smo mi Bosanci neki bogat narod
A koliko su potrosili da spase ovaj cirkus od drzave zvane Bih. Poklopite se svi. Vi kofole pametni iz drzave koja opstaje novcem od te glupe Amerike i Evrope. Dvolicni retardirani bosanski narod nasao nesta da pametuje. Idite izmisljajte tamo neke masonske price ili da Bin laden nije postojao. Trosili su pare iz zabave.
3000 milijardi dolara?? Jeste li vi culi za bilion?? \'\'Bosna je zemlja diletanata\" Ivica Osim
To će ameri dooooobro naplatiti kroz ovu recesiju
Bolje da ste sa tih 3.000 milijardi nahranili ono sirotinje sto imate,a ne bacali na to !!
A da to ipak nije 3 a ne 3 000 milijardi?!?
I SAD HOCE DA NAMIRE TO U LIBIJI
ne znam ni kako se to pise :S 3 000 000 000 000 $ ? ma sitnica
Jel no Shekira na tv ekranu boga vam???
D.e.b.i.l..i...bolje da su ulozili u onaj crnacni jug SAD i rijesili se rasizma. Bolje dfa su nahranili gladne sirom svijeta...a na kraju krajeva...cijih 3000 milijardi ste vi potrosili?? Vi i zapocinjete rat tamo odakle ga ubrzo pocnete i finansirati! K.r.v.a.v.e prste imate gospodo.... Doci ce dan odmazde...Bozije ili ljudske.
valja im sad izmislit novog teroristu na kojeg ce potrositi narednih 5000 milijardi doloresa
Ja skupoće!
foto gore je glavni, :)) dedo pokrio krsta...
oprali lovu :)