Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aaaa... zato djecica ratnih profitera \'\'mladi talenti\'\' studiraju po harvardu o trosku majmunskih potomaka
Jedne prilike lord Oven vraajuci se iz ratom zahavcene SR-BiH odrzao je konferenciju za stampu u Londonu.Na novinarsko pitanje upuceno lordu ovenu KO ratuje u BiH lord je odgovorio Srbi protiv srba.Kako zacudili se novinari??Lord Oven je odgovorio \"svi su oni Srbi porijeklom samo sto su sada vjerski podeljeni u Srbi-Pravosalbni Srbi-muhamedanci i Srbi-Rimokatolici S obzirom da je lord Oven davno zavrsio slavni Harvard pa otuda i nejgovo perfektno znanje istorije BiH ex YU Balkana i svijeta.
Lord Oven je jedan od Karadzicevih nalogodavaca i nista manje zlocinac od Karadzica. Jedan od najvecih poraza za pravdu jeste da se ne sudi osobama kakvi su Oven, Akasi, Butros Gali, Miteran, Karl Biltd...
Mrzim ovoga!!!
sta radi tuzioc, hoce osloboditi durmitorsko smece, pa pozivaju ovo kopile?