Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaljepili za otadzbinu ko balega o travu...
Oni i ne znaju da su mrtvi.
Ovo bih nazvala pre**ravanjem.
Don'tcare, očito da ne razumiješ kad si u stanju da porediš BiH ceremoinije, ono malo što ih ima, neraskošnih, a simbolizuju naš otpor na agresiju. Svaka čast na neznanju. Nazvala sam to preseravanjem i opet ću da nazovem, usprkos minusima, koje opet pripisujem neznanju. Ne volim konolizatore! Englezi su tlačili i sagradili svoju imperiju u to vrijeme najveću na svijetu. Englezi su bili uzrok I Svjeskom ratu. Zar tome treba da se divim, ovom glamuru. Mrtvom glamuru oko zidina. Po meni bi ljepše bilo, ako su već htjeli nešto fascinantno, glamurozno, puno ljepše bi bilo da je oko kule živo cvijeće, a ne ovi mrtvi mermerni makovi. I zašto baš makovi, kod toliko lijepog crvenog cvijeća? Čitaj i edukuj se, pa se onda divi simbolici rata i žrtvama te simbolike: http://hr.wikipedia.org/wiki/Britansko_Carstvo PS Komotno su mogli ovaj glamur kao poklon postaviti u MC - Potočari. Ali, oni nisu navikli da daju, nego da eksploatišu druge zemlje i to vijekovima.
Prvi svjetski rat su zavrsili na 11/11 u 11 sati to jest 11+11+11=33. Drugi svjetski rat su zavrsili tako sto su ruknuli atomsku bombu (testiranu na 33 paraleli) na Japan,orginalna meta je bio japanski grad na 33 paraleli ali je zbog loseg vremena divertovano na Hirosimu te Nagasaki tj 32 i 34 paralelu. Bombu je bacena po zapovijedi Trumana koji je bio 33 stepen Mason. A Englezi slave uz polja makova od cega se pravi heroin-zato su napali Afghanistan sa Amerikom da vrate proizvodnju opijuma i heroina posto su Talibani to skoro unistili. Prvi svjestki rat je povezan sa heroin jer njemacki Bayer je imao licencu na heroin i gubitkom rata izgubili su i tu licencu tako da danas heroin je "niciji" tj CIA i MI5 mogu da svercuju heroin i zarazuju narod po svijetu.
Cuj licencu na heroJin Oj hljebe
Da hajvanu,heroin je bio po licencom Bayera prije prvog svjetskog rata kao i aspirin. Ocigledno da neznas istoriju.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Otac vas jebo pohlepni "pisali" ste prije par dana o ovom Bolje vam je popravite forum i pristup istom putem tapatalka