Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve bi Hin kakir pohapsio i optuzio da rasturaju skank ..12kg droge skank:))
Krusna mrvo u Londonu izasli ljudi da smjene premijera..fadile yebi nas s merakom samo naprijed..
Svi cemo odgovarati pred jednim A pogotovo ovaj trio iz Bosne, Hvala Bogu cist sam sa duzom pa mogu mirno spavati da sam na mjestu Bakira ne znam da li bih mogao mirno spavati 3 miliona ljudi...od toga 60% siromasno i unisteno do kraja od strane istoimenih,drzava im nije pruzila nista a borili su se za nju.
Neki civilizovani ljudi. Dok ne zapalite zgradu koju niste zanimljivi..
50 000 iz Londona traze smjenu Kamerona, imaju li oni izbore, ili im je isti finansijer kao u Makedoniji pa hoce na silu. Ne vjerujem.
Zanimljiva je informacija, malo veca mjesna zajednica trazi smjenu predsjednika vlade.
Treba njima poslati nas pakleni predsjenički trio BDČ da im naprave čudo od države za kratko vrijeme.
Lajkajte, pratite i share.... Unaprijed hvala https://www.facebook.com/Cudan-svijet-1681598832105915/... ili jednostavno pratite nas blog: http://cudnisvijet.blogspot.com
podrska gradjanima londona sreca pa su ovi nasi iz vlade fini i posteni pa nas vode u njihovo bolje sutra