Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek stave Dodika, on se ubio za poziciju idiota koji pravi idiotske poteze i jos se ponosi tim?!
Hahhahahaha sad traže nekoga ko će se izvinuti teti Merkel i moliti da se obustavi izlazak iz EU
Ne moraju moliti nikakvu Merkel niti bilo koga drugog da ostanu, jer referendum o izlasku iz EU uopšte nije bio obavezujući. Tako da vlada UK ima puno pravo da ignoriše rezultat referenduma i da nastavi biti član EU kao da ništa nije bilo.
Povukao se covjek jer je uvidjeo propast kakvo Kraljevstvo ne pamti. Zasto nisu rekli narodu UK prije glasanja o izlasku iz EU sta stoji u ugovoru sa EU o slucaju Brexita ili bilo koje clanice o izlasku? Penali su toliki da to ni jedna zemlja nemoze financijski podnijeti! Na kraju ce jos moljakati o ostanku u EU ili bar o nekakvoj Federaciji ili savezu,nazovite kako hocete. Vrijeme ce pokazati sve.
Ne moraju ništa moljakati da ostanu, jer referendum o izlasku iz EU uopšte nije bio obavezujući. Vlada UK ima puno pravo da ignoriše rezultat referenduma i da nastavi biti član EU kao da ništa nije bilo.
Nešto ga pričepilo iza izlaznih vrata.
ne sluti na dobro http://lajker.com/yanet-garcia-najsexi-voditeljica-vremenske-prognoze-na-svijetu/
ahhaa razvlace dok i Francuska ne izadje pa da ne gube nista