Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to je ta uredjena eUropa , raj na zemlji .
Niste rekli gdje se točno može kupiti jedna
Hrpa ljudi iz vana dovodi dadilje sa nasih prostora, ali upustajte se samo u takvo nesto ako se radi o ljudima koji su vam poznati ili bliski sa obitelji. Oglasavati se na oglase i preuzeti taj rizik na sebe je sve samo ne vrijedno. Kad se jednom zavrsi u njihovim rukama, tesko se izvuci iz tog.
Ne, nije moguce! To se desava samo kod nas Muslimana , nema toga kod drugih !!!!!
I za ovo je vjera kriva..
Najbolje prođu gabori njih rasporede u dadilje.
A ovo je kao nešto novo?
Nije novo, ali ima jos uvijek onih koji slijepo povjeruju, samo da bi pobjegli iz jednog pakla tamo ih doceka jos veci pakao. Zao m ije onih koji se ovako zeznu u zivotu.
I meni je ovo pregrozno. Ne mogu ni zamisliti kroz sta sve te zene prodju :(