Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ovi su male mace za one iz Krivaje kad strajkuju.....
Black Lives Matter, Gay Lives Matter, Lesbian Lives Matter, Pedophile Lives Matter, Criminal Lives Matter... Ali nigdje White Lives Matters, a sve nas je manje i manje...:)
Hajde sad svi oznacite tj. odogovorite lajkom (+) ili minusom (-) na ovo pitanje. Potrebno za fax.experiment. Kad naiđete iznenada na bubu ( insekta) da li ga ubijete ili ne? Plus (+) da, minus(-),ne. Hvala.
zavisi koja buba je u pitanju :( ako je bubamara ili mrav i tako slicno, definitivno ne... ako je bubasvaba ili uhaladza u pitanju. moram ubiti
Sve ovisi koja je vrsta bube. Ako se radi o buba-mari ili pceli, onda je ne ubijam, ali ako se radi o osama ili musicama obavezno ubijam.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
imali neki novinar iz radio televizije sarajevo da iskritikuje demostrante i prezentira brigu vlade o gradjanima koji imaju penzionersku kartu.
i u trebinju ce ovako :-)
@macak mali ne nego za prava arapa :-)
ja konto srbi barikade izbacili