Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ODLAZIM SA OVOGA USRANOG PORTALA I POVLČIM OVAJ LAŽNI PROFIL KOJI SAM SAMO TRI PUTA ISKORISTIO DA USTANOVIM DA NA OVOM PORTALU NEMA NI JEDAN JEDINI ISTINITI KORISNIK NEGO SVI SU POD LAŽNIM IMENOM ŠTO OVAJ PORTAL SMIŠLJENO ODOBRAVA DA BI SE NACIONALNA I VJERSKA MRŽNJA U NARODIMA BiH ŠTO VIŠE ŠIRILA I TAKO SPREMALI OVCE ( NAROD ) ZA NOVI POKOLJ... POTREBNO JE SAMO OTVORITI LAŽNI E-MAIL I ETO VAS NA OVOM FAŠISTIČKOM PORTALU I MOŽETE DA PIŠETE ŠTA GOD ŽELITE...
vatru pali vatru gasi
pa zar ovo nije dobra vijest? :/
dole neokolonijalisti http://www.youtube.com/watch?v=SN9ktT3WrQ4&list=TLpy0PHD1TTiZKpWaRL56Cy6Ugk4e_iXXA
I sad bi Sirijci i svi ostali trebali skinuti GAĆE kolonizatoru...? ...U svakom 5. Kinder jajetu je ŠTRUMF.
sve se isto ponavlja kao u bosni! nedo bog nikom...
identicno.Samo sto su sirijci vise zalili za nama bosnjacima nego sto mnogi bosnjaci zale za sirijcima.
@BadrRemy1 gdje si to cuo, majke ti? arapa i turaka boli k**ac za nas bosnjake. njihov jedini cilj je da sire vehabizam a turke nas koriste kao "bracu" kako bih bili blizi Evropi. Istina, ali puno bosnjaka to ne shvacaju, a nece nikad ni svatiti. Drugi genocid na nas narod je taj kad dolaze turke i arape i karaju nase zene. Dobro jutro!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)