Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e to je prava kazna.......kod nas bi dobio godinu dana uslovno..........
@Norid77 kazu kad ode u prekanu poslace mu kacavendu da mu donosi banane i u nocnim satima pravi drustvo
i još bi ga pustili nakon 2/3
Napaceni monstrum. Vidi se na ocima da dugo nije s mirom spavao. Nego, 43 godine dobi zbog ubistva jedne osobe i teske povrede jos nekoliko njih, a Karadzic za sve ono dobi 40. Svaki zivot je vrijedan, naravno. Ovog monstruma bi trebalo i dozivotno osuditi, ali nije mi jasno kako neko ko je isto to uradio, samo 50,000 puta vise, i dobi manju kaznu.
Jasno mi je, nije isti sud, ali valjda bi svi trebali imati iste vrijednosti.
@dikobraz Pricam o ubojstvu, a ne o nacinu istog, neobrazovani đikane.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da je pravde... 1/2 RS-a, 1/3 Rvatske i 1/10 bosnjaka bi dobilo istu kaznu, ali ebeš pravdu.
u normalnim državama je to tako.
PREPADOH SE COJEKA NA SLICI -JEL OVO PRIJE ILI POSLIJE IZRICANJA FOTKA
Al jer je britanac nije terorista
a munđosi kada to naprave ,dobiju 5 god izađu nakon 3
prava kazna u pravnoj državi
Ubijeđen sam da nije bilo džamije u blizini da bi se zapucao u crkvu ili neki tržni centar, jer na šta je nalik, ni čudo nije što je ljut i rezigniran !
Kod nas bi dobio ukor i dvije godine uslovno.
Kod nas je bilo zlocinaca koji su ubijali na desetine i stotine civila, pa ne dobise ni blizu toliko. E zato su takve drzave uredjene a kod nas divlji zapad...
Što ti je država
ja mislio al paćino
svaka cast britanskom sudstvu, ne sto je samo osudilo ovog bolesnika, nego zato sto su ga teretili za teroristicki napad. aferim...
Ono kad funkcioniše pravna država.