Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste preterali sa ovim manijakom...Samo dokazujete da su mediji najodgovorniji za širenje mržnje. Sad se treba celoj Srbiji smejati što je ovaj idiot stavio uniformu sa šajkačom. Isto važi za naše budale koji vređaju sve Muslimane kad jedan pripadnik ISIL'a ubije novinara. Svako je odgovoran lično za sebe.
Ovo je vlasce kak'i usa boy,vidi mu lobanje,prava praseca.Pih,vlaska posla,samo na kolac nanizat k'o jagodu divlju..
Zločinac u zločinačkoj uniformi.
Nije valjda????
Ovaj klempo nije moj.
Kakvih sve pacijenata ima u ovoj Americi..
kako ce ga likvidirati
✓ Ruzan ko *** ✓ Ubio nevinog covjeka ✓ Krije se u sumi ko bigfoot Cestitke Eric Frein, bivsi vojnici VRS-a ce biti odusevljeni kako ponosno i slicno nosis te uniforme kao oni 92-95!
olovo u celo nikome nece biti zao .
Gdje si trica stara protuho,sta je bilo sa tvojim starim cuo sam da je hteo momka tvog da ubije valjda ljubomoran bio.....
Behind Enemy lines 3.
A simpa je.
Dobra mu uniforma daj mu noz i nek kolje.
hehe, džaba tehnike preživljavanja kada ameri imaju DRONOVE koje ostanu u zraku preko 24 sata i snimaju sve živo sa običnim i infra red camera-ma... nema skrivanja osim da se u rupu zakopaš i provedeš mjesec dana pod zemljom... Dronovi su prehebeno naoružanje...
A ja hajvana Bože dragi. Poštedite nas suđenja molim vas!