Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma nista neobicno, samo jedan mali djelic americko-cionisticko-masonske kampanje da prorijedi stanovnistvo na planeti, uglavnom ono sto zivi tamo gdje je uvijek toplo i ono sto zivi tamo dje ima nafte. Ameri im satro pomazu, a Ameri su im i izazvali onaj zemljotres onom svojom pre.ye.benom masinom za izazivanje zemljotresa pa su im zatrovali vodu. Samo budala ne vidi sta se desava.
a to su oni \'vodu\',,,...zemljotres, kolera..kad ce skontati
@realno i Zivko de ne kenjajte! Ustvari kenjajte pa pojedite to! Valjal? Haiti je prva crnačka nezavisna zemlja koja je svoju nezavisnost kupila od Francuske za 150 miliona funti. Jelde i ovdje mali bijeli nisu ništa krivi? Od nezavisnosti pa na ovamo uvijek je na udaru tajnih špijuna i nadrihumanitaraca. Procitajte malo historije pa vidite ko je doveo tu miliona crnačkih robova da zive na dijelu ostrva koje je uglavnom planinsko sa veoma malo obradive zemlje. i sada oni zive u zemaljskom raju, a realno zivi u umnoj poremećenosti stvari. Isto vazi i za rasistu Zivadina.
e vala bas, svaka ti dala!
MA PUSTI SIROTINJU DA CRKNE !!! TREBA SAMO BOGATI DA ZIVE NA OVOJ PLANETI DABOGDA JOJ KRAJ DOSAO BRZO AKO BOGA IMA ...
Nemaju razvijene i bogate drzave interesa od ovoga podrucja i zbog toga samo nijemo gledaju, ako uopste i to rade. Zalosno.
pa eto neka im pomognu holanđani onako kao što su nama u srebrenici
UN = UNITED NOTHING
Kad vec ne mozes njima ajd pomozi meni i daj malo da umocim, nije saFun nece se potrositi?
Pa da oni ništa neće da čiste za sobom pa im U kriv
USA je unistila farmere Haitija sa izvozom skoro pa besplatne rize i napravila ovu zemlju ovisnom o svojim donacijama. Meni dodje da svisnem jer bi tako volila pomoci ovim ljudim. Srce mi se stegne kada ovo vidim. Civilizacija, zapad, demokratija. Ma fuj... Samo suplja prica za manipulaciju masama.
http://www.youtube.com/watch?v=v9TJwH4tOAM da vam popravi raspolozenje :)
a neki dan obama nudi mjesto indiji u savjetu bezbjednosti UN kao d amu je babo ostavio UN ......neka sada odustane od izgradnje nekoliko vojnih oviona i rijesi problem tog jadnog naroda....
a zašto bi stalno oni malo \"bjelji\" stalno zadžabe hranili tamnoputu gospodu koja te iste malo \"bjelje\" mrzi i najveća želja im je da malo \"bjelji\"nestanu s lica zemlje.btw. ta tamnoputa gospoda žive već skoro sto godina potpuno samostalno i nikad ništa korisno nisu za sebe napravili a kamoli za druge a žive u zemaljskom raju.
Boze sacuvaj! Prvo ih satra zemljotres pa sad kolera. Jadni ljudi. :( Ako se bude cekao prljavi UN nestace narod sa lica zemlje.