Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pise fino da zakon o zabrani abortusa u Poljskoj iskljucuje slucajeve silovanja, incesta ili rizicnih situacija po majku. Dakle, nije do zakona, do doktora je koji su odbili uraditi abortus.
Sta se odmah palite? Ovakvi gnusni pojedinacni slucajevi koji su rijetkost u svakodnevnom zivotu ne mogu biti izgovor za genocid nad nerodjenom djecom, za milione ubijene nerodjene djece samo zbog toga sto se majka napila u nocnom klubu i spavala sa nekim klosarom kojeg vise nikad nece vidjeti. Vecina abortusa je ubistvo iz sebicnih razloga i posljedica su raskalasnog ponasanja.
Al Poljsku nece niko osuditi da je primitivna i ovakva i onakva jer nije muslimanska zemlja.
čitaš li šta pišeš?? jel moguće da toliko gnjeva u sebi imaš??
Jest moguce. Skupljalo se godinama
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Priziv savjesti? Kada cujes za silovanje i incest, trudnoca kao posljedica, 3 u 1, je li treba ista vise da se trudnoca prekine? Najveci su bolesnici koji brane abortus u ovakvom slucaju, jos dijete sa pp... Gdje je vasa savjest u tome svemu? Ovo je za tuzbe protiv drzave, nadam se da je jadno dijete dobilo barem neku vrstu psiholoske pomoci u tom jadu koje prozivljava. Dno.