Komentari (193)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zelimo mu dug zivot u patnji
Ovaj je gotov a ovi idu da mu jave.
ne zaboravite pampers!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
I sta radi drzava? Zasto se odmah po hitnom postupku ovakvi ne razrijese duznosti?
Haman ih ne provode nigdje
Koja država ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
mislila sam da je i ovo govno davno krepalo
Zar jos nije istruho jer smrdi evo dok citam o djubretu,a ovi su isti kao on pa neka ostanu Sa njim bice nam bolje...
DA ZIVI JOS 1000 GODINA DA TRUHNE !
To je neka vrsta kodeksa i medicinske deontologije, Hippokratova zakletva. Sve medicinski osoblje ne bi trebalo da biraju koga liječe, ni po nacionalnosti, ni po vijeri. Ono što me više iznenađuje jest to što ubojicu i ratnog zločinca nazivaju generalom i sumnjaju u to da mu nije odgovarajuća terapija. Trebali bismo se zapitati da li bi ovi doktori iz RS pružili odgovarajuću terapiju osobi koja nije kao taj krvolok, ili osobi koja nije istog misljenja kao oni iz RS-a.
Znaci Dzajic I njegove kolege,bi isto uradili,da su bili na njegovom mjestu.Mi se zavaravamo ako mislimo,da mozemo sa njima imat neku buducnost.Samo da dodam cast izuzetcima.Tako oni Mladicu zlocincu govore kao da je big sisao sa neba.Zalosno da zalosnije ne moze biti.
Ponesite mu Violeta pelena. Made in Bosnia
ISTI SU KAO MONSTRUM!
Historijske veličine po zlu i zločinima.I treba da ih se odreknete
Umire pseto genocidno !
"I da li general prima adekvatnu terapiju, rekao je Đajić". A ja pitam, otkad se muski polni organ naziva adekvatna terapija?
Chetnicka posla
Sad valjda znate, drugovi i drugarice, iz republike srpske zašto uvijek traktore morate održavati. Dokle god imate ovakav stav prema prošlosti sa nama državu nikad ne možete graditi. Dokle slavite ubice našeg naroda mi vas smatramo neprijateljima.
Okrece se kolo srece. U prošlom ratu genicid nad Bošnjacima a u pretprošlom genocid nad Srbima. Treba svako biti pametan i suosjecajan jer mozda on bude sutra žrtva
pampers terapija
Jaaao, ono će stručnjak iz Banja Luke da provjeri Jel mu daju adekvatnu terapiju, j.bo vam on sve kompletno. Drže ga tamo ko malo vode na dlanu, al eto ono ode da provjeri. Da ga bogdom muče tamo možda bi bilo neke pravde
Kad več odete , ne morate se ni vračat.