Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Genocid.
Nije to ništa, više vrijedi jedan stanovnik Pariza ili New Yorka od 6.700 Rohinja, tako vele zapadnjaci
proglasıt genocıd ıda pakıstanskı vojnı avıjonı ızbombarduju cıganıju şto se zove mjanmar
Жао ми је дјеце.Чишћење Рохиња ће обезбједити трајни мир на територији Мјанмара, јер ишљам увијек прави проблем.Да смо ми послије Турака депортовали Бруте муслинаме,као и крвате, не би доживјели НДХ холокауст.Умјесто тога Шантић им пјевао: Остајте овдје.
Anketom utvrdili broj poginulih? I prosjecno klix govedo to komentarise kao relevantan podatak i hebe mater budistima, srbima, hrvatima, amerikancima, rusima...
@ServiTurskiKmetovi vidiš kako se govedo osjeti prozvanim i reaguje?
Cemu ovoliko vjera ako je BOG JEDAN?! Potom uce nas o stpljenju,pravdi ovo te ono.A svi poglavari vjerski imaju para ko' pljeve! Gdje je njima ta dobrota ili strah od Boga,kada naplati recimo grobno mjesto?Ili da osvesta kucu?! Vjere su nam dodjeljene i imena radi lakse kontrole.Mislim shvatate li vi recimo da smo mi svi UJEDINJENI,pali bi ONI!PALA bi ta govna koja nam ovo i radi! I to oni i znaju..Da smo svi "jedno! Bilo bi nam zao svakog zivog bica koji pati,nema boluje..Oni to NE ZELE!
Moj je Bog jači od tvog...
Ovi mijanmarci ko da su srbi.........a možda i jesu......jer svi na svijetu su bili srbi pa tek onda nešto drugo
Ma kakve hiljade muslimana ba...kad poginu tri francuza tad pisite,to je bitno!!!
Islamisti lažu. Oduvek.
Jadnice, doktori bez granica su vecinom krscani! I Uzmi ovaj pouk od skolovanog Muslimana i "Islamiste"!
genocid , četnički recept , optužiti nenaoružan narod za ekstremizam pa pobiti i protjerati
sud u hagu za genocid i ratne zlocine je prestao da radi....nema vise ratnih zlocina i genocida....:)))...koga boli kyrac za ubijenih 200 000 sirijaca?...ili iracana ili libijaca....koga boli kyrac za rohinjima???....genocid u istoriji je pocinjen samo nad bosnjacima u srebrenici i srbi su ih izgenocidisali...:)
@MoneyForNothing ...jah...jos malo ste ko jevreji....aaahihihihihihihiiii
PRIKAŽI ODGOVORE (1)