Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Ono što trebamo učiniti sada je odmah zatvoriti škole." Napokon da i naša vlast u BiH radi nešto preventivno a ne kad se ogromna šteta napravi kao u Italiji. Gdje su oni "genijalci" od jučer što su iz nekog razloga bili protiv obustave nastave ?
Odlično , i ovdje se komentari završavaju međusobnim pominjanjem familije i debatom, e sad čujte svi vi takvi: KORONA......ubija
Korona ne zaobilazi ni siromašne ni bogataše. Sada su se ti bogatuni prepali za svoje guzice i preduzimaju sve mjere da ih korona virus zaobiđe. A dobro znaju da u svijetu umre svaki dan hiljade djece od gladi i niko prstom da mrdne, a novac troše na gluposti.Sada, kad je njihova guzica ugrožena, kuku pomagaj. Korona virus ne uzima mito.
Tako je dokturi
Ko o zabrinutosti nego CNN?!?
U Tuzli ne postuju kucnu izolaciju/ To je nemoguce KAKVI SMO TO MI LJUDI EVROPA BRISEL
Valjda je jasno da.nije on izliječio nikoga. Bolest dođe i prođe.
zelis reci da bi broj mrtvih ostao isti ako se pacijenti ne bi medicinski tretirali ?
@montypython3000 Ne, želim reći da olakšanje simptoma bolesti nije isto što i izliječenje bolesti. Aspirin niti liječi niti ubija virus. Respirator takođe. Možeš olakšanjem tegoba smanjiti mortalitet ali to nije Izliječenje. Nijedan bolesnik od corone nije izliječen (kao ni od obične gripe uostalom) možemo samo reći da se oporavio.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ništa se ne brinite, Narodna Politika je uz vas! https://www.youtube.com/watch?v=9cmo_Wu3xIk
haj ne seri. dosad je vise od pola oboljelih ozdravilo
Počeli se pojavljivati glavni i odgovorni za ovo sve.
daj ba,prenosis mi CNN vijesti,pa nismo mi imbecilni amerikanci