Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi nema koga nisu dovukli, od Islanda preko Norveske, Svaba i Ceha, cuce tamo vec nekolilko godina i to nije prijetnja Bjelorusiji nego doprinos sigurnosti, a vidi sad kuknjave. Sve je ovo igra da se od malih kokuznih drzava uzme reket za zastitu. Sad mogu opravdati u parlamentu povecanje budzeta za odbranu. Jedni ce se izvaliti za Patriot a drugi za S400.
Kao odgovor na napetosti u regiji, Litvanija je odlučila sljedeće godine povećati broj ročnika, kao i vojnih instruktora, te planira unaprijediti nabavku raketnih sistema. Dogodine? 2023? Da nije malo prekasno?
Ako Putko sa saveznicima krene preko Ukrajine, pregazit će pola evrope. Bolje da ga ne izazivaju.
Dok je srba i rusa ova planeta ce biti u problemu
Mir je uvjek pobjednik...
Ma rusi su obicna qarina,vadi ih samo nuklearno oruzje.
Kakvi Rusi, nisu uspjeli ni Čečeniju da slome, pa su našli kasnije pudlicu koja je vjerna Putinu i tako su završili rat.
Sve je otišlo u neku stvar
Samo vi dirajte usnulog medu necete se dobro provesti