Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas bi dobila 7 god max
@Bulevar Većina ljudi je iz rata izašla normalna i okrenula novu stranicu. Ti si dokaz da su neki ostali duševno poremećeni. Vjeruj mi, terapiraj se jer imaš hiperkinetički poremećaj - derivacija sindroma deficita pažnje koju tražiš na bilo koji način, jer te u realnom životu svi ignorišu jer vide da imaš poremećaj.
@BullevarLepih A da ne pricamo o Cvijanicki i ostalim SNSDovkama... I Batman bi od njih pobjegao...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zanimljivo da ovi kao psihijatrijski ne ubiju sebe nego drugog nađu
Treba je kazniti I dozivotno zatvoriti a Samo bog moze nekome oduzeti zivot
Kod nas bi dobila 2 godine uslovne
Koju bi kaznu dobio psihijatar Radovan i bolesnik Mladic? Garant bi zavrsili na elektricnoj
Sta ce joj takav život? Milioni nevinih, i obezpravljenih umiru svakodnevno a ovoj pridavati značaj nema potrebe. Da je ubila one koji su je doveli u to stanje ok.
I ona ce dobiti bocu
i kod nas uvesti ali obavezno
zasto je ne strpaju u zatvor medju najgorim gdje je do smrti prebit i maltretirati kao sto rade muskarcima? Primiti tu injekciju je previse blago
Samo eutanazija
Sve zlocince pogubiti.Manijake incest manijake teroriste sve redom ..da svjet bude normalniji..
Tooooooo. Jos 10 dana i ova spodoba ce biti ubijena i ociscena sa nase planete
Nista ruznije nisam vidijo u zivotu
2014. - 2021 smrtna kazna, drama
Ovo isto djelo je napravila Šefka Hođić ko se sječaDobila 20 god odležala 12 god...Ubila trudnicu i izvadila dijete iz njenog trbuha...
Jbt.koji šejtan braćo mila
A da je neka prepicka ne bi je likvidirali.