Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce li rejs Seric traziti da se proglasi dan zalosti?
Tako ud.ri bag.ru ter.oristicku kuk.avicku. Nego vidi poturice kako priznaje kuk.avicluk...\"kad odleti neki voz,fabrika, hidroelektrana ili aerodrom\" Vidi kuk.avica kako se bore ko najvece piz... sto ne stanete pred Rusku vojsku ko vojnici kad ste vec bajagi spremni um.ret za ha.laha sta se krijete PIZ.DURINE us.ra.ne i la.zive podmecete bom.be među civile i bezite stanite ko pravi castni vojnici u bor.bu prsa u prsa!! Koje ste vi usr.ane kuk.avice!!
SAMO U.B.I.JATI STOKU PRDOSLAVNU , NEPRIJATELJE ISLAMA... RAZNOSIT SVIM MOGUCIM SREDSTVIMA.. TESKO VAMA NEPRIJATELJIMA ISLAMA, KAD BUDETE GORILI U DZEHENEMSKOJ VATRI !!! P.O.B.IT SVE NEPRIJATELJE ISLAMA, PRDOSLAVCI KRMOJEDSKI INCESTOIDNI ! SMRT NEPRIJATELJIMA ISLAMA ! SMRT ČETTNICIMA ! SMRT SVIM KATEGORIJAMA PRDOSLAVACA NAKARADNOG SVINJO.JE.BA.CA SVETOG S00VE ! MI SMO VOJSKA ALL.AHOVA , ZA ISLAM SE BORIMO , DATI ZIV ZA SLOBODU, NIKOG SE NE BOJIMO ! INSHALL.AH DA DRAGI ALL.AH NAGRADI SEHADETOM BORCE PROTIV NEPRIJATELJA ISLAMA ! AMIN ! ALL.AHU EKBER !
SAMO U.B.I.JATI STOKU PRDOSLAVNU , NEPRIJATELJE ISLAMA... RAZNOSIT SVIM MOGUCIM SREDSTVIMA.. TESKO VAMA NEPRIJATELJIMA ISLAMA, KAD BUDETE GORILI U DZEHENEMSKOJ VATRI !!! P.O.B.IT SVE NEPRIJATELJE ISLAMA, PRDOSLAVCI KRMOJEDSKI INCESTOIDNI ! SMRT NEPRIJATELJIMA ISLAMA ! SMRT ČETTNICIMA ! SMRT SVIM KATEGORIJAMA PRDOSLAVACA NAKARADNOG SVINJO.JE.BA.CA SVETOG S00VE ! MI SMO VOJSKA ALL.AHOVA , ZA ISLAM SE BORIMO , DATI ZIV ZA SLOBODU, NIKOG SE NE BOJIMO ! INSHALL.AH DA DRAGI ALL.AH NAGRADI SEHADETOM BORCE PROTIV NEPRIJATELJA ISLAMA ! AMIN ! ALL.AHU EKBER !
Abduselame, poselami Aliju re-go i pitaj ga šta je sa zlatnim kašikama?!
to nije r.uska zemlja sm.radu prdos.lavni, ali ru.si kao bra.ca im smr.di mi.sle da mogu otim.ati kad pozele. i kome poz.ele, no mus.limani k...a.v.k.a.za nisu na.ivni bos.njaci da sve do.pustaju..ud.arite na nas i u.darit cemo i mi na vas ! zato treba ub.i.j.a.ti rusku gammad na sve moguce nacine ! diverzijama i akcijama unutar rusije...kad su smrdi u.b.i.l.i franca ferdinanda u sarajevu to je bilo patriotski hrabar cin, no kad je u.b.i.je.n njihov kralj u marseju to je terorizam hahaha
svaka cast braco rusi.. cim se neko zove seik ili vehabija i propagira serijat ili kako se vec to zove na is.lamski..treba sve to eliminati .. ameri to rade sa tehnikom a bacuske rucno ..
Svako ima svoj pogled na stvari zato je kako je. Nego ko je ono poceo sa nekakvim zahtjevima po islamskom kalifatu na Ruskoj zemlji?
@Direkt u čel... hajde vlasino ne smrdi ovdje po portalu !vi iz nebeskog naroda genocidaska guslarska bagrra imate najmanje prava da pricate o postenom vodjenju rata ! dakle terorizam je kada Ceceni dignu u zrak autobus, fabriku ili aerodrom a nije terorizam kad Rusi sravne glavni grad Cecenije Grozni sa zemljom i u.b.i.j.u desetine hiljada civila medju kojima i hiljade djece ! mrrrrss stoko prdoslavna !
Ja ne govorim za napade na vojsku to su legitimni ciljevi i to je gerislki ra.t. Npr svaka cast afganistancima na tome. Ja pricam o vasim napadima direkt na civile autobuse skole(beslan) pozorista namerno na civile kuk.avice usr.ane a kad dok se krijete iza vlastitih civila doleti slucajno koja gra.nata ili bom.ba na vase civile onda go.vna ko sto jeste bez stida vristite o gen.ocidu nad vasim civilima od strane sejtana i kjafira. Mars bag.ro odvra.tna islamisticka
Zar nisu gerilski ratovi u Čečeniji,Iraku,Afganistanu?Civile u pozorištu su skoro sve po.ubi.jali Rusi puštanjem gasa među njih,a ti Čečeni su tražili da se Rusi povuku iz Čečenije koja je silom pripojena Rusiji.Samoubilačke akcije protiv neprijatelja ne mogu biti kukavičke,kao ni ovaj okršaj gdje se nisu htjeli predati,negu su se borili.
Cuj pogledaj snimke... Pa kad je srpska televizija u Bosni prikazala bilo koji snimak gdje ste vi c.etnici dobili po guzici, nego samo fol o nekakvoj herojskoj borbi. Pola Srbije doslo da ratuje u Bosni pa opet nista. Ista politika i ovamo... Da ne pominjem Afganistan gdje su ga Rusi fino poglabali.
NE SE.RI la.zove kakvih 50 tenkov i helikopteri sta la.zes pogledaj snimke gde se grupa od 10-15 ruskih specialaca bori sa islamskom bag.rom. Sta izmisljas gde ce biti 50 tenkova i 1 tenk u onim sumama. Ja razumem gerilu a vi to niste vi ste gov.na kuk.avicka jer vi nemate mu.da da gerislki napadate vi samo bom.be podmecete uz puteve ili u skole pune djece ili u pozorista. Odvr.atni ste ajde da vodite gerilski ra.t vi vodite pravi onaj kuk.avicki odvr.atni ra.t ser.onje a sve bajagi spremni umr.et za hal.aha MA.RS GAm.ADI kuk.avicka!!!
Rusku vojsku u svaku akciju prati 50 tenkova, helikopteri itd. ko i vas sto je pratilo u Bosni. Ljudi nemaju takvo naoruzanje, moraju gerilski ratovati. Mada konji poput tebe to ne mogu razumjeti.
a sto i Rusi ne koriste Bespilotne Tehnologije, do sada su se pokazale jako dobro u borbi sa islamistickom bagrom ?!
ruski prdoslavni terorisu naroddagestana a onda ce kao i braca im Smrdi da pi.z.d.e kad dobiju po p.i.c.k.i negdje u Rusiji ! kad odleti neki voz,fabrika, hidroelektrana ili aerodrom ! s obzirom da terorisu narod dagestana zasluzju da im se uzvrati istom mjerom po onoj biblijskoj oko za oko zub za zub