Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pod terorizam podrazumjevam sve idiote koji ubijaju kukavicki ,bilo koje vjere,nacije rase bili.
nije ovo incident, nije mu puska ispala iz ruke. Ovo je jasan teroristicki cin
Kazu idu po tajlandu idu po pm Stas tamo vidi manijaka kod nas je najsigurnije ha ja
Ovo he smijesno! 12 sati ga lovili! Sudeci po ovome,pcelarski savez BiH bi pokorio Tajland za 12dana. U kasarni ubio komadanta,2 vojnika,ukrao jos naoruzanja,vojno vozilo.... Ma haje molim vas.
Budala
Možeš misliti u ovakvom incidentu,eh čuj incident ubijeno naj manje pa bla bla, al se nezna dali je koji vojnik ubijen.Pa kaže nezna se koliko pušaka je odnio...
Poznat je motiv. Budala je bila inspirisana Breivikom, a Breivik njega i ostsle azijate mrzi iz dna duse... sta ces kad kosooki höce da bude bijeli nacista.
U glavi im se zica prespoji pa umisle da je video igrica. Citav zivot vise na telefonu i vise ne razaznaju stvarnost od jave. Sta ih kod nas ima ovisnih i to u kombinaciji sa drogom! 😒
Psiha je cudna stvar.