Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nasi politicari isto misle na sljedece generacije. Sljedece generacije koje nose njihovo prezime, ali svejedno...
Sta je ljudi povukla u njemacku vise je valjala nego sve i jedan nas predsjednik
@CapCarap misle i na nas brate. Oni su nas natjerali da bjezimo odavdje
Uništila lockdown mjerama desetine hijada firmi koje su sad u likvidaciji, za savjetnika oko tzv korone uzela šarlatana Drostena sa teškim sukobom interesa u farmaciji, uvezla 2 miliona izbjeglica, dovela do raspada elektromreže fokusiranjem na vjetroelektrane. Ministar zdravstva kupuje stanove od po milion eura od službeničke plate. Policija hapsi ljude po ulicama...
@kolorit ...ulazi u stanove, sloboda govora ugušena kao za vrijeme nacizma, cenzura je neviđena, drćavni mediji kao u Sj koreji, cijena struje je 4-struka u odnosu na našu. Stan u u npr Minhenu je 8 hiljada eura/m2 prosječna porodica ne može ga otplatiti do smrti prodaja autoindustije pala za 25 %...
Jednom, nekad, možda, neki političar iz BiH će zaslužiti ovacije i aplauz od desetak minuta... Ko će mu pljeskati, ne znam ali, nadam se da će to biti zbog zasluga što nas je okupio a ne rasuo.
Jest mislila ali na naše slijedeće generacije
Vrhunska političarka!!!
Ambasador u njemackoj bio i kaze meine Mädchen?!?! Nije valjda da ne zna da je neutralni rod, ili mozda zna, ali novinarcici sa klixa po ko zna koji put grijese? Angela dobra, grijesi kao i svako naravno, ali i kao takva je za nase kvazipoliticare nedostizna.
A mi smo spali na majkicku, cudicku i srnu
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije Angela
NEMOJTE SAMO DA BALKANCI KOMENTARISU STA JE DOBRO
Ostat ce upamcena kao vazal amerike, sto schroeder nije bio, i osoba koja je upropastila njemacku abnormalnim priljevom nuklearnih fizicara, doktora i inzenjera iz afganistana i somalije.
Prva i naj veca dama i drzavnik na svijetu. Hut ab Fr.Merkel👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Islamizaciom Europe napravila je pravi posao...!!!!Da ce je buduce generacije proklinjat.???
Dovukla je u zadnje 5 godina oko 2.5mln.izbjeglica sa bliskoga iztoka i afrike koje će praviti(sa ovima koji su dosli od ranije)i radjati buduće genreacije "njemaca" tako da 2100 bijeli njemci ce po procjenama činiti 10-20% stanovništva i neće imati nikakav utjecaj u svojoj državi... izmedzu ostalog zbog toga će baba Merkel do kraja života živjeti sa zaštitom.
Selam rasisto
Školovana po ruskom sistemu ruski vazal zbog plina i veliki prijatelj Lavrova koji je prijatelj Dodika.
😂😂😂 odkad su njeni sirijaci (tz bakirovi turisti) došli dje god fešta ili vašer trebaju betonske barikade a o silovanju da nepricamo eto o njenom "djelu " toga prije u njemackoj nije bilo! velika medjiska propaganda i laz
@BIH ISTINA sve je bolje od v.lah.adije
sad na kraju mandata je pokazala svoje masonsko lice
Kome je mama?