Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet CNN malo lagi
To je realna ekonomija, preko 75 godina smakni! Oni nemaju lažnih penzionera, majora pukovnika, zaslužnih, poluintelektualaca, Bakira, Čivića, Milorada, i ostale fukare.
hahaha kako ste jadni klix, de popustite sa CNN propagandom. Hajde budite novinari pa dajte rezultate the studije, koje je bilo zdravstveno stanje ljudi, koliko godina su imali? A ne da ubacite clanak u google translate clanak sa demokratskog medija i sad se trebamo praviti da su onu objektivno napisali.
u istom tom uglednom medicinskom casopisu je objavljeno da se pcr testom ne moze razlikovati covid 19 i tropska groznica jer imaju identicne rezultate
@vjecnokonačište mogu li znati zbog cega minus,citirao sam the lancet
ti ljudi na kojima su vrsili testiranje su bili pred samrti... znaci jednom nogom u grobu.. stara vijest klix moj...
fake news!
Nije to Trumpu nikakav problem, samo kaže da se šalio i optuži Fake News, Kineze i Obamu
@Identolog I baci vjerne sljedbenike u ekstazu kako je "stabilni genije" u stilu iskusnog kečera još jednom tresnuo o pod masone, globaliste i iluminate...
vi iz klixa fatate korak sa ovim usranim mainstream medijima globalističkih mafijaša kojima je trump trn u oku!
Svako samo treba da radi za sto je placen i ne mijesa se gdje mu nije mjesto. Slusati medicinu pod broj 1