Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidi malog hitlera
Mir s Izraelom je nemoguć.
@lazni ampak nastavis li tako, postacu najfalsifikovaniji komentator u BiH a mozda cak i na Balkanu :-))) Hvala ! @denzel, Sijo Rafidijo, Siitsko carstvo na Bliskom istoku nestaje a sto se tzv "palestine" tice, to su opkupirane muslimanske teritorije koje cete dobiti nazad kada platite Izraelu ratnu odstetu (ako rok vec nije istekao) !
zbog takvog lapsusa ces gorit 45 minuta u paklu.....o nevjernice sta te ceka...
tek sada primjetih - ispravka - nije israil ibrahimovo a.s., nego jakubovo a.s. drugo ime. lapsus (mislio na jakuba a.s., napisao ibrahim a.s.) :)
@lazni ampak hitler je bio igrac masona, zadatke je izvrsavo uspjesno i ja licno nista nemam protiv njega a to sto mi je j e b o familiju, to je posebna prica, ne?
Prešla na njega pamet od havera mu što ima još dvije godine.
Na k.u.r.a.c. ti nabijem mrtvu mamu zidovsku. I tebi i ovom prvom komentatoru. Dabogda svake noci sanjali kako vam ja djeci ubacujem zyclon-b u krevetic.
Kada ovaj Razroki kaze da je nemoguc Mir zasto onda ne budu fer i EU i SAD i SB pa dadnu oruzja ili dopuste da i Palestinci sebi nabave/kupe/naprave oruzje pa da vidimo kako ce taj IzraHell tvrditi da je ne moguc mir.... Lako je palamuditi sa avionima protiv civila i sa naoruzanom do zuba IDF-Israel Devil Forces po jadnoj Palestini jer samo tako IsraHell moze i da se sepuri a koliko su jaki u stvarnosti evo vec dvije godine placu Americi kako da ih Iran sexualno zlostavlja .... IsraHelll je sinonim svega sta je nepravedno sta oznacava prevaru,pljacku,barbarizam,gadost,pogan,ljigavost,nepoboznost zato i jesu placali cijenu kao sto ce je placat i u buducnosti!
Neka si ti kri-minalcu dobio nogu, uskoro ce i tvoj prijatelj dodo dobii........Pa.s vam ye-bo ma.ter klo-sarsku
@singer mudro zboris, ali te moram ispraviti:) israil je drugo ime ibrahima (abrahama) a.s., tako da ne stoji to da je on naslijedio mojsija tj musaa a.s. na mjestu vodje (musa a.s. je njegov potomak).
mene je hitlera strah je-b-o mi je svu familiju
Ja vöhl bre! http://www.youtube.com/watch?v=YvGtUATLS9A
Čovjek je totalno u pravu, jednostavno dole nije moguće da zavlada mir, možda ako se malo više međunarodna zajednica uključi. Kad neko od Izraela napravi neki korak napretka onda se nađe neka budala iz Palestine i sve to pokvari ili obratno, nekome nije stalo da se ta situacija riješi!
Hićo je bio mala maca u nacizmu i rasizmu u odnosu na to što smo mi izraelci. Od vremena Izraela (naslijedio Mojsija na mjestu vođe), kralja Davida pa dalje kroz istoriju mi jevreji smo se dokazali kao najgenocidniji narod u istoriji, mada su ponekad i nas sređivali drugi iz kojekakvih pobuda. Mi smo i Isusa sredili. Odabrali smo za pomilovanje ubicu i kriminalca, a ne Božijeg poslanika, samo da drugima napakostimo. Ameri nas vole kao takve.