Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo, cim su Ješe i Ameri rekli da Asad ne valja, covjek je PRAVEDNIK 100%
tako je... sad je svima jasno kome najviše smeta Assad.
E ako izraelski ministar odbrane kaze da je Asad kasapin, onda nema sumnje. Potvrdice to i CNN i BBC. I Saudijska Arabija. Jos samo da nam se javi Djavo iz pakla i optuzi Asada pa ce sve biti kristalno jasno.
NE LAJE KUCA RADI SELA NEGO RADI SEBE
Nije mi jasno zasto Bosnjaci podrzavaju Assada koji je Alevit, tj šiitska sekta koja je manjina u Siriji. Valjda mi Bošnjaci znamo kako je kad manjina ima većinsku vlast u državi ("majorizovani 'rvati")? E onda mozete misliti kako je narodu Sirije?
Tebi nikad ništa neće biti jasno.... Vehabije su glupi ljudi i njima ne vrijedi objašnjavati jasne stvari..
@Ibro Eto ti znas sta je Assad!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lieberman kaže....
@ObranovicVlahoje91 ne kaže samo Lieberman
@ObranovicVlahoje91 ko je bio Dhul Qarnain?
Jebote tata ćifutski, ti si veći kasapin i od Asada i od Slobe.
Milojkov haver mu ga suknu do balcaka..
“Oni žele utrnuti Allahovo svjetlo ustima svojim, a Allah će učiniti da svjetla Njegova uvijek bude, makar krivo bilo nevjernicima. On po Poslaniku Svome šalje uputstvo i vjeru istinitu da bi je uzdigao iznad svih vjera, makar ne bilo pravo mnogobošcima.” (Es-Saff, 8–9)
reče cionisticki ultra desničar
eh sad ... gdje su ovi naši što podržavaju palestince ... i kako sad ovo komentiraju p.s. pišite slobodno ... vjerovatno vam neću moći odgovoriti, jer klix-ova stranica ne radi kako treba
Evo odlazi vec 5 godina....
Evo sad hemijsko oruzje. Kad se sjetim one pompe oko nuklearnog oruzja Sadama...
PA da onda Izrael uleti u Siriju ko u Jordan ?? Koji je ne malo iskasapio Palestince, kad je zatrebalo Izraelu sedamdesetih ?? Ovaj Jevrejin stvarno misli da je Asad Bakir, a on dioskuros Mile-Dragan !
Pa ti stvarno misliš Libermane da mi ne znamo da je Trump već opalio Iranu 10 godina novih sankcija, deder pogodi na čiji nagovor ?? Vjerovatno upravo radi Sirije.
Sad će Dodik u mirovnu misiju da izgladi nesporazum između njegovog prijatelja Libermana i šefa Putina
ne ne ne ne.......poslat ce pismo "duboke zabrinutost"...........ovaj Incko virus je jako prelazan
Amerika, Izrael i ostale zapadne seronje su sve ovo i zakuhale i stoje iza sranja u Siriji, to je jasno svima. Sve informacije preko medija sto dobijamo su lazne. Mi zaista neznamo sta se tamo desava, nego samo ono sto nam oni plasiraju kroz medije. Pokusavaju opravdati ubijanje naroda i sistematsko unistavanje Sirije. Zapadnjaci su najveci teroristi na svijetu, za ovo sto rade - NEMA OPRAVDANJA.
Ma ja ba, Jevreji, masoni, iluminati, HAARP - sve pizdarije su od njih došle.
Sta Izrael radi već 60 i kusur godina na Bliskom istoku mater ti milu ***** Frajer brani svoju državu i nek vas tarabi na svakom koraku - pozlatila mu se ...
Šta Hamas radi 60 i kusur godina na Bliskom istoku?