Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Macronova žena se sjeća 1.sv.rata.
@goldenspoon hahahahahqhq baburina koscata
@terminatorf77 Ma buraz mogu i ja svašta, ali ovome Macronu je i Majkićka pica i po.
Vučić razočaran i ljut tretmanom u Parizu: Do Tačija su stajali svjetski lideri, a do mene predstavnici Latvije Autor: Agencije Pa dobro je Aco mogao si da i nebudeš tamo.Eto recimo tvoj prijatelj i gulizac iz Manjeg BiH entiteta, nemože u Evropu, da sve i hoće!
Raja,ako hocete da ucestvujete u nagradnoj igri.Moze se dobiti i Iphone 8 plus.Sta znam mozda nekoga i krene. https://www.cpagrip.com/show.php?l=0&u=170951&id=20533
Kiša u Parizu lije kao iz kabla. Proricala baba da ce biti posle kiše blata. Sad ce Vučić da pocijepa istaknutu kosovsku zastavu, a ako ne uspije, hrvanje u blatu sa Hashimom Thaçijem po sumo pravilima. Koja god opcija, ljudi, uz kokice spremljene, jedva čekam da počne. A nakon toga naravno poruka na twitteru: ,,Donald I. Trump @OnRealDonaldTrump What’s going on is not happening. Fake news, folks. It's Fake news, OK?"
popise po 1 i razgulise
@sabane Izgledo je baš mali to veče naš Jugo 45.
@sabane Onda pruzise si ruke na komsiju se ne moze
Molio bih svjetske lidere da budu oprezni jer je medu njima potencijalni terorist iz bh,tkz mosnjak,moga bih se dignut u zhrak
sta śnjoooko tamo oni nisu postojali tada a i bili su na strani poraženih
terminatorf77 - pa koji ti je Bošnjak presuđen za terorizam? Srba ima presuđenih samo za terorizam preko 2000 godina i još genocid pride. Šuti, pokrij se ušima i čekaj da te potraže!
Vucic naslucuje d a je NN vojnik bio srbin i to ce kazati makronu i merkel
Da je ovdje kako bacit atomaku
zna se ko sjedi naprijed i ko je gigant,francuska,njemacka Rusija amerika
Ja mu bum rekel Cuj Platini ako to još jednom uradis ja bum se izgalamil na tebe... -Izgalamil na njega tako je zeko
Prvi rat svabe su izguble milione boravaca na francuskoj granici da bi ubdrugom ratu hitler rjesio to za 5 dana.
Prije 100 godina hrvati i balije brze bolje spremise se pa presretni docekase srbe sve radosni :)
Moj retrdu tadašnja i današnja Srbija samo nose isto ime. Tada su Srbiju vodili mudri i pametni ljudi i vojskovođe, a današnju bitange i propalice.
@goldenspoon pa kad ste pobuli tolikinsvijet. I kad god neprijatelj okupita prvo inteligenciju hapsite instreljate. Prokleto vam je sjeme izopaceno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Naravno i među njima najveći bosanski sin BAKIR IZETBEGOVIĆ
@RBiHsereRsiHBx31 bosnjacki mozda al i to je upitno.
MRTVE TI EBEM!!!
Trump i Putin se takmicili ko ce doci zadnji. Putina maltene izbacili iz aviona.
Dje ke Bake?