Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Britanski premijer Johnson obecao oslobadjanje 2 britanska casnika zarobljena u Azovu. DNR je odbila svake pregovore o njihovom, obzirom da se radi o teroristima.
Nije obećali. Početi trebate kao SDA-SDS oslobođenje. Napokon i lijepe vijesti: Meso i piletina će pojeftiniti u BiH, a sve zahvaljujući Srbiji. Trebate napisati takav naslov. Srbija ukinula BiH embargo na žito i sve pojeftinilo. Hvala Srbiji. A što EU već 30g finansira sve BiH institucije, njima nema SDA hvala. Hahaha A G7 je dogovorio zajednički embargo na rusku naftu.
Jer oni stvarno misle da ce sa ovim zaustavit putina i on kao ce priznat poraz…covjek je krenuo zna da mu nema nazad….jer bi onda ga njegovi nabili na glogov kolac
Naravno, nastaviti i sportske, društvene, umjetničke i sve moguće sankcije. Cilj je da mali Tolja ne vidi smisao da bude baletan kad neće moći nigdje baletariti osim u Omsku i sl.