Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od svog nastanka ,prvo kao EZ (evropska zajednica ),pa kasnije EU ,nije pokazala jedinstvo u mnogim pitanjima ,prvo od ratova na Balkanu ,pa onda načinu proširenja ,pa do ovog problema sa izbjeglicama.Jedino ste jedinstveni da u članstvo primate samo kršćanske zemlje.Naprimjer Sloveniju ekspresno ,pa Hrvatsku koja još nije zaslužila članstvo.
Vala jesi mudar Ševale, svaka ti je kao Njegoševa! Čuo si za Njegoša?
@novibosman345 BiH je jedna zemlja pa nam ništa ne ide od ruke, a očekujes od skoro 30 zemalja da uvijek isto misle?!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bakir presutno dobrovoljno prima migrante u BiH. Vidi se prilika za novi priliv novca za pomoc migrantima. Repriza ratnih dogadjanja sa pomoci za Srebrenicu. Vreca tebi - vreca meni.
i budala zna da je neko u bih klepio dobru lovu da bih postane centar za migrante.... bakir i mektic sigurno broje pare....sa druge strane nova americka administracija i tramp mrze migrante...
@fudocar Pa sto se onda ne oglasi. Dodik se jasno i glasno oglasio. Sto se Bakir ne oglasi???
blago se migrantima
Ovim je EU pokazala nejedinstvo i ovo bi mogao biti početak kraja..Ne vidim ni jednu zemlju EUa koja ce dobrovoljno primiti izbjeglice a da to opozicija ne iskoristi za unutar državni obračun sa pozicijom..vec vidimo na primjeru Njemacke,Merkel nesmije smijeniti Seehofera jer ode koalicija i vlast.
CSU je stvorio Bavarsku onakvom kakva jeste. Danas 12% GDP-a Njemacke stvara Bayern. Merkelica koja dolazi iz siromasnog Schlewsig-Holsteina ne bi smjela zucnuti CSU-u
Da li takva zemlja postoji? Mislim da dobrovoljno uzme izbjeglice.Jedino ako se debelo plati po izbjeglici.
Nakon velikog ubjedjivanja i natezanja u zadnji minut se je postiglo da se zaustavi suludi useljenicki program Merkel i Makron koji je vodio do potpunog raspada EU kao i Njemacke sa velikim posljedicama i zrtvama. Svi humanitarni razlozi o prijemu migranata su na mjestu ali posljedice u zemljama prijema su velike.
Ja predlažem da nas promtno prime u EU pa da primimo još kojeg pored već prisutnih migranata a da sve to isfinansira EU! Ali prvo članstvo u EU a može i NATO, ako se Dodik složi?
bih se vec javila da ih primi dobrovoljno..bakir i mektic ce dobiti po koji milioncic u dzep...a raja nek ih hrani
U bošnjačkim kantonima Federacije BiH (Bošnjaka i Hrvata) su dobrodošli! Samo pošlajite lovu vi iz EU da mogu da pazare pivo i rakiju, mi iz Srbije im šaljemo muzičare da se vesele!
@1dis Može deda, poslaću ti semenski krompir i Agrostemin po Ivici!
Orban ce ih prumiti dobrovoljno
Ko je sa skolom ostace ko je nema nama ce, tako nekako..
U BiH ko dodje proklinje dan kad ga je mati rodila
seli iz nje i nikad je ti dabigda nevidila svojim ocima. blento znas li ti iz kskog jada ovi ljudi dolaze BiH je zlato.
Njemačka ima po glavi migranta za jedan dan oko 80 eura. Kad bi mi kako mogli barem polovicu imati pa da se kesh okrene..
Ima li išta iz Kenije? Da primimo jedno stotinjak, nebili konačno ufatili kake medalje na holimpijadi
U bošnjačkim kantonima Federacije BiH (Bošnjaka i Hrvata) su dobrodošli! Samo pošlajite lovu vi iz EU da mogu da pazare pivo i rakiju, mi iz Srbije im šaljemo muzičare da se vesele!
Kod Čovića ne može, HVO je spremio puške na gotovs!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
znači juče dogovoreno smeštaju se kod ne članica eu. BIH SRB MNE ALB MK KS Pripremite se