Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od Africkih ekstremno siromasnih zemalja cemo se svi ogrijesiti. Toliko ljudi, djece umire od gladi, a mi to hladno i bezosjecajno ignorisemo!!
Idemo im načini onda boljom njihovu domovinu, ali hoće li gledat Europljane kao kolonizatore onda
to je bilo nekad davno kad su umirali od gladi,sad dolaze u Evropu lijepi ,obuceni,😂imaju bolje patike nike ,adidas iiii???
Vidis kako ove demokrate i liberali sve ovo u vezi imigranata lijepo uviju, rekao bi covjek vole ih vise nego sopstvenu djecu.A kad Trump onako brutalno iskreno kaze da ih ne zeli ospu paljbu po covjeku