Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
20 miliona Kurda u Turskoj imaju pravo na svoju drzavu! Srbija i Republika Srpska prve da priznaju Kurdsku drzavu u turskoj i da se revansiraju Erdoganu za priznanje Kosova.
kurdistan ce biti jako bogata drzava.....90% iracke nafte ce biti u kurdistanu....a tu je i plin kao i 20% turske i 10% sirije koliko treba uci u kurdistan....
Evo sam upoznao kurda mali milion. Svaki do jednog sekularan, zena i curice imaju ista prava, stalno dolaze familijarno na trening, bazen i te stvari. Arapa i turaka jos nisam vidio na bazenu. Kurdi su ljudine. Krvi bi ti dali. Ljubazni, nasmijani, svi rade, prilagodili se sistemu u Norveskoj..... Arapi? Svi na socijali, stancaju djecu, laju na domicilne...svi suniti su takvi, oni zestoki vjernici, samo klanjaju, poste, allah ovo ono i nemaju vremena ni volje da rade i privredjuju.
Kad je moj "imenjak" Darren pregazio kozojebe, bila je ponoc! Pun ih qurac bio ispred dzamije. Sta rade tamo u to doba? Zasto nisu isli na spavanje pa ujutro na posao? Qurac moj, zderu, piju, iftare, pa opet klanjanje, pa post, pa klanjanje, pa opet klanjanje, pa opet iftar i tako u krug SVE DOK ENGLEZ RADI ZA NJIH I IZDRZAVA IH PREKO SOCIJALE. Pametni japanci, rekli glasno da ne primaju muslimansku neradnicku bagru.
Samo hebite muslimansku Tursku gamad