Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NIje ni Kina nikad priznala Tajvan, pa opet Tajvance nije briga za kinesko nepriznavanje. Ništa im to ne smeta da od 1949 sve do danas rade i žive kao svaka stabilna država.
Danas ovdje neke budale preticu idiote ,jer idiotoma ne rade stop svijetla !
Prvi grad u Evropi koji je bio potpuno ociscen od Jevreja nije bio Berlin,nego-Beograd. Isto kako su srbi etnicki ocistili RS i napravili genocid,tako su i Srbi u WWII etnicki ocistili Jevreje na teritoriji Srbije. Dok je Bosna prihvatila sve Jevreje poslije progona iz Spanije u srednjem vijeku.
Yebote, više po stajlingu i bradama ne znaš je li snimak iz pojasa Gaze ili ispred Vječne vatre.
Moras znati Hrvoje da narod koji prodrzava svoje zlocince kao heroje iako cijeli svijet zna da su zlocinci jeste zlocinacki narod.
@Varalica, zločin je individualna stvar. Svaki zločinac ima ime i prezime. Ne dopuštam da se u moje ime čine zločini, niti podržavam osudu cijelog naroda, srpskog, židovskog ili bilo kojeg drugog. Ako je netko nešto uradio loše, za to ima odgovarati osobno.
Baš briga Izraelce hoće li ih ili neće priznati nekakav pokret. Smiješno, a ovo da je sve Palestina, to pogotovo. Nalikuje mi na komentare u kojima sadakistanci misle da je Banjaluka još uvijek dio BiH. Doduše, niko se nije udavio u lažima pa neće ni ovi.
Hrvoje aj ne seri tvoji preci su zajedno s mojim tamanili cifute i srbe.A isto tako su srbi radili zlocine nad nama
Svaka Vam čast... Hrabrost će biti nagrađena na drugom svijetu ...
Eto, i kako sad sa njima živit u miru? I kako kriviti Izrael?
Pa ti imas problema sa mozdanim vijugama , ako mozk uopste imas ?? Sad ti rekoh ljudi su odlazili u borbu rame uz rame sa Srbima protiv nacisticke Njemacke, nisu ih pobili Srbi ,ako znas da je u to vrijeme i Srbija bila okupirana od strane Njemacke ,onda znas ako je i bilo deportacija i likvidacija ko je to radio ! Kad nesto citas ,citaj sa razumijevanjem krelac,ne bubaj napamet ! Statistika ,cesto zavara !
pa boli nekog racku koga cete vi priznati ili necete, doduse malo interesujete srbe teroriste I to zbog sitnih licnih interesa
JEDINA zemlja u Evropi sa više Jevreja nakon rata nego prije rata = Albanija. googlaj babunu genocidaški, čitaj, obrazuj se
http://www.axishistory.com/index.php?id=90 \'\'Seribsches FreiwillingenKorps\'\'
Nece pokvarene UN promjeniti patriotski stav Hamasa prema okupatorima Izraela...okupatore koji su uz aminovanje UN-a, naoruzanje UK-a i USA okupirali Palestinu, protjerali ili ub-ili sve koji su im se suprostavili... Pitam sve razumom obdare, sta ima lose u tome sto je Hamas kao jedan od oruzanih frakcija okupirane Palestine ne zeli da prizna Izrael, koji je produkt visedecenijskog sistematskog unistavanja palestinskog naroda... Izrael nema buducnost...a rijeke kr-vi ce teci Palestinom kada dodje dan konacnog obracuna i naplate za sve zlocine i genocide...