Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nedaj se pukovnice i nama svima treba jedan kao ti :D
ne daj se Gadafi crnom i mracnom sistemu masonskih amerikanaca, britanaca, francuza i da ih dalje ne nabrajam... sve su to bo,g.alji koji pokusavaju napraviti nesto genocidom i zavaravanjem naroda. Masonerija dole Gadafi gore
to su teroristi iz bosne koje je ubacivao alija i clinton a koji su pobili srbe u srebrenici
gdje ti keva uživa tu sam ja, gdje ja uživam tu je tvoja keva!
Gdje je Islam tu je zlo. Gdje je zlo, tu je Islam.
Ja bi se sad s njima mjenjao ako zele da žive u \"demokratiji\" jer njima je Gadafij sve nudio skolovanje stanove... sve država plaćala.Al sam od osoba koje čuo koje su bile tamo da su oni kao narod lijeni i zbog čega su dovodili stranu radnu snagu i doktore. Njima i nama(BiH građanima :)) treba neko ko će nas držati na uzici i pendrekom udarit pamet u glavu jer takva nam je genetika .
francuze i britance odmah po kratkom postupku!!!
PODRSKA GENERALU GADAFIJU!!!SAMO NAPRIJED PROTIV TERORISTICKOG NATO-A
nemam namjeru raspravljati se sa k..ur.vinim sinom koji koristi tudji nick.
hocel\' visit\'
jos jedna osoba koja je navodno poginula daje izjave za tv, medijska propaganda na nivou treceg rajha
http://youtu.be/gfaqj_V-Fu0 LJUDI NAJPAMETNIJE OBJASNILI....
Molim Uzvisenog da svima podari vise pameti!