Osumnjičeni za terorističke napade
0
Libija: Uhapšene 32 Gadafijeve pristalice
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A.l.m.a.n.a.r.a L.i.b.i..ja- A.l.m.a.na.r.a.M.e.d.i.a -The news-A.r.r.e.s.t.e.d 32 s.u.s.p.e.c.t.s a.f.t.e.r t.h.e b.o.m.b.i.n.g.s of T.r.i.p.o.l.i
oni više nemaju problema sa pro- Gadafijevim pristalicama, već sa Al- Kaidom . . .
slijedi egzekucija
Ma photoshop.
uhvatili neke jadne ljude ni krive ni dužne, gdje je sad AMNESTY INTERNATIONAL? živio sam u Libiji, libijski zatvori važe za najozloglašenije zbog postupanja prema zatvorenicima . . .
Kakav MUP u Libiji bog s vama ? Otkud Libiji MUP ? Znate li redakcijo šta znači skraćenica MUP ? Ministarstvo Unutrašnjih Poslova. Jeste li sigurni da se to u Libiji zove Ministarstvo unutrašnjih poslova, pa zato pišete MUP ? Je li tako i Američki ekvivalent MUP-a nazivate MUP, ili ipak napišete FBI ? Zamisli ovaj tekst: \"Sinoć je ispred zgrade MUP-a u Washingtonu...\" Smiješno. Napiše se normalno \"Sinoć je ispred zgrade FBI u Washingotnu...\" A ne MUP. Nit Libija niti Amerika nemaju MUP, već se tako zove u banana državicama bivše Jugoslavije. Kanada ima RCMP, SAD imaju FBI, mi i Hrvatska imamo MUP, itd... A drugo, ta zgrada u Libiji gdje je pukla bomba o kojoj pišete nije čak ni služba ekvivalent našem MUP-u, već je to zgrada bivše vojne akademije, a danas je policijska akademija za žene. Tamo gdje se žene obrazuju i obučavaju da budu policajke. A ne zgrada džamahirijske policije što bi otprilike bio ekvivalent MUP-u.