Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu znali da biraju dva zla...nazalost ispostavilo se da su odabrali vece. Vlast je primamljiva i slatka, proklestvo, pa nemoes da osjetis kad je dosta, tako ni gadafi nije shvatio. Ako hoces da vidis kakav je ko daj mu novac i vlast.
Hoce se namuciti divljaci ispitujuci.....
Oni ako su imali razlog da prave belaj onda u BIH narod ima daleko vise razloga za to.Ali zaista drzava u kojoj su vladala sasvim normalna pravila tipa ako policija sretne pijanicu ili nekoga da se setka sto bi rekli u gluha doba pravac celija, a toliko im je bilo dobro da im je dosadilo i bas se vidi na snimcima kako sa osmjesima pucaju budale.
samo naprijed , uzivajte i zivjeli :)
veliki je strah kod "demokrata" i od potomaka pukovnikovih ... sve jasno ko dan ...
Demokratija.
Od blata cete Gadafija praviti.