Žrtve teško prebrojati
0
Libija dijeli oružje civilima
Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gdje je bio Nato kad su Rusi napadali Gruziju,nisu se tada culi...
Gadafi je gotov. Ko i Yuga. Dzaba je. Treba naftu lapiti. A i rijesiti se kredita. Gadafi ulozio 70 milijardi po raznim zemljama zna se Sad ka koknu i ne mora niko vracati pare. Dobra sema. Dignes kredit u banci i koknes bankara. I ne moras vracati kredit. i odes mu u kucu i uzmes sve sto ima. Tako treba. Pljacka na moderan nacin.
Nego ljudi, pripremite se vi na jedan plah period opšteg belaja! Ubrzo će 1,5 milijardi (2,5 ako računamo i Jugoistočnu Aziju) ljudi postati JAKO gladni i žedni zahvaljujući belaju u Japanu i okice će im se početi okretati prema malim zemljama prepunim izvora pitke vode i plodnog zemljišta (kao npr. ova po kojoj mi gazimo i bacamo smeće). Ne kažem da nije sevap i dužnost pomoći gladnom i žednom, ali se moramo organizovati u našoj okolini i ne dopustiti političarima da izmanipuliraju nas kroz belaje koje oni stvaraju. A što se dragog Pukovnika tiče, pripremite se na talase terorističkih napada koje Iran, Irak, Izrael, Sirija i Egipat NE MOGU NI ZAMISLITI... Radi se o čovjeku koji je oduvijek otvoreno podržavao terorističke organizacije i koji je svjestan da na napad iz STEALTH bombardera na njegov narod može odgovoriti samo napadima STEALTH bombaša samoubica na \"njihov\" narod.
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.bosnianroyalfamily.org
i sta ce gadjati s tim puskama, mozda vrapce.
budala, podijelit ce oruzje, a ovi ce ga uperiti u njega. taj narod je protiv njega, samo sto nisu smjeli nista napraviti zbog njegove jake garde.
Slika-mrtvih gadafijevaca (kO DRVA ) http://www.facebook.com/photo.php?fbid=111720222240897&set=o.179449562095105&theater Ukop u Tripoliju-Dokaz da su žrtve bile stare i Gadafi je uobičajeno lažljivac (POGLEDAJTE REAKCIJU DJECAKA ) . http://www.facebook.com/video/video.php?v=119000691508824&oid=179449562095105&comments
e pošto je serbija protestvovala protiv napada na gadafija ja sam od sad na strani mranih sila,neka ga srede....
Mediteranu pripremi se ....
Srbi su izgleda zaboravili da su im pradedovi bili TURCI 500 godina su im tamburali snaše po srbiji.
Ocu ti svrsim u usta, administratoru ne brisi komentarte.
a
Ja eto jaadni srpski narod. uh zaboravio sam ono UGROZENI. izvini slobo nisam te prepoznao. pod ovim izgovorom si i zapoceo rat. \"konstutivno pravo Srpskog naroda od kr.vnika koji su vec markirali Srpske stanove, formirali ter.oristicke grupacije ,opkolili kasarne i izvodili teroristicke napade.\" Preporucujem ti i da koju knjigu procitas i obrazujes se pa bar nesto o istoriji balkana da naucis.
A u kojem filmu su to one pticice labudovi napali i pobedili arkanovce? Posto jedina sila sto je proterala arkanovce iz republike Srske je bio Đeneral Mlađić. Samo kad je on dao komandu da pljackaju i ko-lju sve zivo i kreno sa VRS pokorili su se i otisli. A tvoje pticice su bile bij.ene ko i svi ostali! Muslimani su krivi isto kao ostali ne moze biti Slobo krvi sto je naivno hteo da zastiti konstutivno pravo Srpskog naroda od kr.vnika koji su vec markirali Srpske stanove, formirali ter.oristicke grupacije ,opkolili kasarne i izvodili teroristicke napade. Srpski narod zivi na ovim prostorima oduvek vi ste bivsi Srbi i kroz istoriju preuzeli katolicizam i islam i sad bi da otimate starosediackom narodu pravo na postojanje na tim teritorijama i da na si.lu otmete Srpske kuce i zemljista! Al doci ce sve na svoje kad tad!
Seljacino nabavi si TV. Nisu muslimani razbili YU vec pogresna srpska politika (slicna onoj koju Gadafi provodi, tenkovima protiv opozicije) Nece moci...
prestanite sa ovim sazetim informacijama,ne objavljujte dok ne skupite vise informacija SA-X !
GADAFI JE NARAVNO BIO PROTIV BOSNE JEL SU BOSANSKI MUSLIMANI POSLUZILI TOM ISTOM ZAPADU DA RAZBIJE YUGOSLAVIJU ZATO JE I BIO PROTIV VAS STO STE SLUGE