Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh, kako su se na sarajevu-x.com radovali zbog Gadafija. Jedini vladar koji je nesto ucinio za svoju zemlju i narod. Ni Tito mu nije ravan. A, vi na forumu ste proamericke drolje.
-stigla demokratrija i u Libiju. Hvala Vam dobri Francuzi, Amerikanci, Talijani što ste donijeli demokratiju u Libiju, Tunis, Egipat i sad je donosite u Siriju. HIljade vaših plaćenika dali su živote za demokratiju-naftu. Neka je vječna slava i pokoj svim poštenim plaćenicima i ubicama koji su nakon Tunisa, Libije, Egipta izginuli u Siriji u Homsu. Nema veze što je najveći projekat snabdijevanja vodom u Sahari prvo bombardovan a onda i miniran nakon ulaska \"oslobodilaca\" Što je nafta postala vlasništvo lokalnog plemena koje će je prodavati za đinđuhe i ogledala-kao pravi divljaci. Što su Italija i Francuska morale da \"zaborave\" 2 milijarde duga koje su dugovale Libiji. Istina one nisu to zaboravile već su pokazale račune za troškove bombardovanja, miniranja i uništavanja tuđeg. Sad Francuzi i Italijani ponovo imaju koloniju. Poslat će oni sigurno \"jadnim\" Libijcima, Egipćanima i Tunižanima dosta oružja i konzervi koje su svakako trebali uništiti. -STIGLA DEMOKRATIJA-
nista, sad im je stigla demokratija, imace izbore svake 4 godine, ma sve ce imati samo ce im faliti lova, hrana, nafta i ostale zivotne potrepstine, al pusti to..imaju najbitniju stvar - demokratiju... e moj pukovnice, sve im das i onda se skinu i saradjuju sa stranim teroristima... mozda tebe nema, al tvoja djela i ideje ce vjecno ziviti, sto se mene tice u rangu si Castra, Chea, Tita i ostalih velikih revolucionara... nek ti je vjecna slava..
Ti si mentalno poreceno dijete koje sigurno zivi u podrumu i cesto zlostavljan od svog starog nego jel ti provodis citav dan na ovoom forumu pisajuci komentare izazivajuci mrznju? de izadi napolje i nadi kojeg prijatelja, curu ako nisi peder!
Europska i Americka demokratija na dijelu !!! Gdje je nafta lol
Vidi[ i sam prateći vijesti iz Libije da ima i onih koji su protiv demokratije, mira i prosperiteta, i to ni manje ni više nego oružjem.
Dabogda se iskrvili do istrebljenja ....!!!
pa ti daj demokraciju muslimanima ...
Ali su se riješili onog Gadafija što je najvažnije. Sad je Libiji otvoren put ka pravom prosperitetu. Ovi džepovi plemenskog otpora koji naučili ljenčariti u vrijeme Gadafija jedini su koji pomalo smetaju novoj, slobodnoj Libiji. Neka bog da snage NTC-u da se i njih što prije oslobodi.