Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džavolu ste dušu prodali
@dd44 Vidis da nece vise.
Tu ce im i kraj biti, to je cijena oholosti i razvrate koji zadnjih 10 godina vlada UAE...
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Grabi S. Arabija prema 21. vijeku. Alkohol može, vanbračna zajednica može, ubistvo iz časti ne može. Lijepo, svaka čast. Još samo da se žene prestanu tretirati kao imovina i eto minimuma savremenog društva. Neka im je sa srećom.
Past ce snijeg
starije OD 21??! Pa sta je bilo do sada?
SDA botovi na ventilatorima :)
Cekaj pa ja sam tamo prije sedam godina radio, proveo skoro dvije godine alkohol se pio kao voda, droga, prostitucija duplo veca nego kod nas samo sto su se predstavljali svijetu drugacije 😶
Kako ih nije stid da dopuate na zemlji gdje je koračao Allahov poslanik da se prkosi Allahovim odredbama. POZIVAJU NA SEBE PROKLESTVO TAJ KOJI ODOBRI TO!
Prvo legalizacija alkohola, sljedeće jedenje krmetine.
Inshallah!
@gooUser1601911756 Za oni koji to hoće, zašto ne?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
AQmega na aparatima.
Ponestaje nafte, ide se na struju, sad ces viditi kako se i Kuran moze drugacije tumaciti.Za par godina, ovi nasi islamizovani Srbi, ce da laju na Arape, i govore im da nisu pravi muslimani.
Samo u pamet momci. Pijte za ceif a ne za dokazivanje i mangupluk
Bošnjica sa sebilja šalje kletve zbog ovog zakona.Živio konjak i Emirati
kako ce muhamrdanci sad da uzivaju u opijanju, pa bolje je travu legalizovat, alkohol je gori 10 puta, pobice se izmedju sebe
Kakva liberalizacija, sta je sljedece, zene ce moci izlaziti bez muza, nezamotane? J... ti retarde koji ovo promovosu pod "pozitivna vijest" u 21 stoljecu.. Svaki dan treba ismijavati ove ovce zatucane vjerskim dogmama.
PS: Po top komentarima mozemo vidjeti da je BiH vukoj...na puna vjerskih fanatika i zato nema nema razvoja, a nw zbog politike.
Opet je korak naprijed. Ne možeš očekivati drastične promjene odjednom.
Kakvih luđaka ovdje ima.... liječite se ljudi...
Sve je to pjano i bez alkohola
@malosutra75 Ima istine u tome, ako je flasa puba primitivizma i korupcije.