Izraelski politolog i diplomat
6
Levy: Izraelsko društvo živi u mračnom periodu
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
razlika između vaše vojske i hitlerove NE POSTOJI
AL VAM JE ZANIMLJIV OVAJ KLIX............. VAMA SRBADIJI...STALNO NEŠTO KOMENTARIŠETE...JEL VAM LIJEPO NA BOSANSKOM KLIX-U.....
Nikada vjerovati kjafiru i dinskom dusmanu, i pored ovih izjava ja mu nista ne vjerujem!!
VAS TREBA ISTRIJEBITI SA OVE PLANETE E ONDA CE DOCI MIR U CITAVOM SVIJETU, ZIONISTICKI PARAZITI!!!!!!!1
Reci \"SRB-IN\" jesi li od nekadašnje srpske kraljice (Mirjane Milošević) naučio lekciju u stilu \"moji neprijatelji se prodaju za sitne novce\", ili ste to oboje naučili od nekog jevrejina ???
Prisjećam se često emitovanog dokumentarnog filma \"Apocalypse\" gdje se svjesno plasira cionistička propaganda u stilu \"kako u trećem rajhu sitni kriminalci zlostavljaju nas jevreje\". Pitam se, imaju li te riječi skriveno (podsvjesno) značenje u stilu \"pa mi jevreji smo krupni kriminalci, pa želimo skuplji tretman\".
vas put iz mraka jeste put kroz vatru :-)))) he he he
put da napišete odgovarajuć članak glede vještačke tvorevine Izraela,koja će kao takva akobogda,naznam kad,ipak da nestane kao gnojan čir na tijelu,dugo ga muči ali ipak se nekad osuši i otpane,e takvom se putu Izraela i ja nadam,jer previše su zla napravili,a nisu ih arapi prije nekoliko decenija doveli do uništenja a oni nemogu njima ništa već golorukoj sirotinji,to je jedno,a drugo,oni su se i pokazali kao božanska kazna i pogrom za skoro sve vodje arapskih plemena koji su se odmetnuli od izvorne vjere,tako da kada ispune svoju ulogu,nestaće i njih,sumnje nema,e tako,toliko od mene.
@SRB-IN Znamo i bez tebe kako je živjeti u komšiluku sa plemenima iz kamenog doba.
Nastavlja se serija protuizraelskih članaka na ovom portalu.
dobro covjek kaze..cudi me da je to uopce izjavio,nijel to protuzakonito u njihovoj pokrajini
ŽIDOVI SU NEPRIJATELJI ISLAMA I MUSLIMANA! Handžar vas čeka...
Jevrejima stavarno nije lako...okruzeni su ljudima koji zive u kamenom dobu, tj vjerskim fundamentalistima...
Znamo sve to lutak i bez tebe.. TORNJAJ SE U 100 ___ ____P.I.Č.K.I.H___ M.A.T.E.R.I.N.A