Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je vise postalo dosadno. Pa de molim vas svi mrzitelji svega zapadnjackog,vrijednosti i tradicije i svega onoga sto \"mrski Zapad\" predstavlja..ODSELITE u te zemlje koje toliko uzvisujete. Prekrizite i Ameriku,i Europu i idite vec jednom u te zemlje gdje \"ima\" slobode govore i gdje \"nema\" propagande,usrecite sebe a i nas koji ostajemo ovdje i cijenimo vrijednosti slobode govora,demokracije i postivanja ljudskih prava. ODSELITE i ne vracajte se,nemojte stajati u redovima za vizu u \"mrske zapadne zemlje\" i pisat sve najgore o njima po internet portalima,nego hajte,ima mjesta za vas vjerujem od Somalije,Saudijske Arabije,Irana do Pakistana i Afganistana. Usrecite se tamo i uzivajte u \"pravoj slobodi\",bez cionista i mrskih zapadnjaka....
Jasno vam da vam narod ne jeruje, jer neposredno nakon \"smrti\" gospodina Bin Ladena, pricali ste toliko verzija o njegovoj \"smrti\" da i vi vise ne znate u koju da vjerujete, jer svjesni ste svojih lazi oko \"ubistva\" Bin Ladena, da sad svako malo kao usput pomenete njegovu smrt da bi narod povjerovao u vae lazi.
Merhaba ljudi ,sta ima,kako je?
Bin Ladin je umro 2001 od bolesti bubrega !