Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bauk Amerike kruzi iznad Evrope...bice ovoga jos, sve sto se radi u Americi ubrzo se kopira po svijetu
Da ga je u zivotu kakva cura poljubila nebi se to nikad desilo.. susica je opasna
Ubio bi vjerovatno nju ko onaj što je
Izgleda tebi fali koji poljubac, pa mislis da je to riješenje za sve. Imao je Anders Breivik i curu i više istih, pa opet je odlucio da pobije skoro 80 ljudi. Inače u 99% slučajeva loše djetinjstvo, loši roditelji i loš odgoj.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma sve to nije bitno, samo neka nije terorista!!! Da li je Ibn Ali neki , ne mora se ni dokazivati jel ga iko finansirao, ime mu kaže da je terorista100% . Još ako potiče iz neke daleke zemlje, odmah je napasti treba!!!A sve druge vjeroispovjesti, sve druge bolesne glave imaju pravo da vole ubijanje i da imaju svoje idole i mrežu istomišljenika, to je sasvim prihvatljivo, pa nećemo sada posumnjati da su zapadne kulture izopačene!!!
Izadjes u javnost sa informacijom o cijenu oruzja, a da pri tome nisi siguran o kojem modelu je rijec. I dalje pokusavam, al' ne razumijem, nema sanse.
Samo jos jedan u nizu kojem je CIA oprala mozak i poslala ga u drzavu koja im se svidi.Kakvi teroristi ,kakvi ludjaci.
Gadite mi se svi vi novinari. Kakvi ste vi ljudi bez duse i mozga? Sto detaljnije opisujete zlocin i zlocinca time podsticete druge da to kopiraju. Postoje mnogobrojne studije na ovu temu, bas kao i za suicide. Apelujem da se edukujete mamlazi!
Lahko je sipati avobombe po Gazi kad znaju da nema protuzračne obrane...to je zločin isto kao i ovo pucati u goloruke studente.
Valja sad vjecno gorit..Jadan ti cc
Niko ne pise otragicno stradalim studentima koji su ubijeni u najboljim godinama zivota.Treba im drzava familijama isplatit ogromne odstete kad se ovako nesto desi jer je ovo ishod bolesnog drustva.
Sta je tu čudno ovo u americi u walmartu u nekim drzavama moze neko kupit. Bosna klk je naoružana donro nema pucnjava svakih 5 minuta. Doduse kad nekog prenese ko ovog kretena doso bi ovog bilo legalno ili ne
Ovaj metak Winchester 308 je ubitacan na velikim daljinama. Na 150 m pad zrna cista nula, a na 300 m malo manje od pola metra.
Njega su proglasili NAPADAČEM I UBICOM, ali ne i TERORISTOM jer nije bio MUSLIMAN!
skuplju ima osmicina pjevaljka...