Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto pravo si zanimljiva, i ti i tvoja EU Turcima...:)
Ma hej, nikome vise ne treba EU, jer ce se EU uskoro raspasti, to je ocito, a Turska je bez EU 10 puta jaca! Iskreno, volio bih da ni mi ne udemo u EU, ali posto ne mozemo stvoriti jaku drzavu (zbog cetnickih opstrukcija), ovo na je jedina opcija...
Ne Seri. Prije ce turska raspast. Ide se na to od turske napravit siriju. Vidjet cete! I ja cu gledat na TV i navijat ga Kurde i siite
EU zamisli koliko ce jos biti jaka kad udje:) Ukrajinska,Moldaviska,Srbijanska pa i Bosanska bjeda... nisu turci budale.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ova smrdusa ce odredjivati,ko ce uci u EU,a ko nece?Pa,ona je protiv iste te EU.Po ovome se vidi,koliko se smeca nakupilo u EU.Mnogo je bolje bilo,kada je bila Evropska Ekonomska Zajednica,cini se,da je brod poceo da tone,kada je uspostavljena EU.Mogu samo pretpostaviti,sta je ova fasistkinja slusala,jos od malena,koje gadosti protiv Arapa,crnaca,Jevreja...
Iz prve se može razaznati da EU nije više interesantna ni samoj sebi iznutra,samo pokušaj da se njihove robe koje su basnoslovno skupe uvale zemljama koje grcaju u jadu i čemeru kao što je ova naša i okolne.Koriste svoju bolju poziciju jer tamo žive narodi i ljudi koji misle svojom glavom.Ovdje guzice kolo vode.A Turska zna za animozitet koji se non stop razvija u tim Eu zemljama i to je svrstala u obično sviranje ku..u,te se okrenula radu i životu,te postaje sve moćnija u široj evropskoj regiji i svijetu.Zato je ovi mrze i zavide.Ista stvar se događa i ovdje.Paranoja prema svemu što je napredno i korisno,se pravda nekakvom islamizacijom,što nema nikakve veze sa stvarnošću.To što su neki vjeru iskoristili pa materijalno osnažili se (pokrali) putem svojih (privatnih) stranaka je ista formula po kojoj ovi desničari žele da prigrabe materijalna bogatstva na širem planu.Zato je svaki ekstremizam lišen istinske duhovnosti,nije prihvaljiv običnom ljudskom razumu,kako Europski tako i domaći.
Turska i ne treba EU, dovoljno je jaka sama, ne znam zasto Turci hoce u EU, hoce da im bude kao Grckoj, Italiji, Spaniji, Bugarskoj ama da ne nabrajam.
dal je Kosovo Srbija,dal ce turci u EU dal je Bosna muslimanska itd blaa blaa blaaa vecito goruca pitanja ovde kod nas,publicitet je cudoooo.no muslimani u cjelini da oce mogu da kupe tu francusku(Pariz je vec kupljen :) )hejtera ce uvek da bude. Le Pen,idi podudlaj ga nekom seiku za to i sluzis.!
Koja islamofobicarka covjece... A vise od pola francuza muslimani hahah.
sad će francuska da se razgoropadi, dok joj njemačka ne stane na nogu a turska? njoj je ionako bolje bez EU, a i EU je bolje bez Turske, tako da su svi sretni (osim turaka u njemačkoj i austriji)
Mosnje su nahebali :)))))) Srbi i Hrvati uclanjujte se u Defance League imate raznih sekcija za sve zemlje. Saljite E-Mail desnim partijama po Evropi i ukazujte na bijelu al kaidu , na rastuci terorizam kod Mosnjaka , pokazujte im video sa YouTube o islamskim teroristima po Siriji , ukazujte na nemogucnost zivljenja u blizini islamista. Mnogo vise postizete nego svadjanje na klix-u. Ja redovno slikajem komentare , saljem video , objasnjavam itd itd. ;)
hahaha mame ti ti to ozbiljno
NAJVECI PROBLEM FRANCUSKE JE STO VELIK BROJ FRANCUZA PRELAZI NA ISLAM NEKA MASHALLLLLAAAAAA....
Sto se ona kur*i ? Dobila je 25% glasova u FR, odnosno oko 20 sjedista od gotovo 900 u parlamentu! Da bi FR mogla uloziti Veto, Le Pen mora na nacionalnim izborim dobiti vlast, sto sigurno nece uspjeti. KOKOSKA!
TURSKA VEC PRAVI SVOJU UNIJU A VI SA NEGATIVNIM KOMENTARIMA NAFAFAJTE SE LAGANO
nevene ime ti sve govori..hehe
znate sta svi vi pametnjakovići ovdje p.u.š.i.t.e kardan Erdoganu... a ko će p.u.š.i.t.i to nek se pronadju.... a pola vas nije završilo srednju kako treba ba... nikad niste ni šaraf izmislili niti napravili,al srat po portalima to znate uhljupi.... a ova kobila ne radi za dobrobit naroda nego eto kurva hoće malo popularnosti,pa da malo gostuje na televizijama tipa samsung,lg,sony itd...ona je ba tokmak zapamtite kuja a svi vi dobro znate da ce muslimani i islam da pobijede i znate da cete da poduvate...
DERI IH BRATE
Trebat će tu nekoliko godina da se sve dovede u red. Ovo što se po francuskoj raskotilo više nije normalno. Sami su sebi krivi. Što su im dopuštali? Svatko svojoj kući !
kurva francuska ce zavrsit kao i HAJDER u austriji,,,
Normalno da treba da uloži veto. Kome u uniji trebaju šverceri narkotika, ubice i islamistički teroristi?
Turska nece nikada u EU, nevezano za zalaganje gospodje Le Pen. Sve ostalo sto govori je u interesu francuskog naroda i vraca nadu da jos uvijek nije sve propalo.