Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusi su u pravu! Zapad samo širi propagandu
Rusi imaju ne baš zavidnu istoriju kad je u pitanju uklanjanje političara i novinara, protivnika režima, što ih, s druge strane, čini lakom metom za optužbu. A opet, da su Rusi u pitanju u ovom slučaju ovo dvoje ne bi preživjeli, bar im je takva istorija uklanjanja . Postaće jasnije ko je ako uskoro bude slijedio bojkot SP i oživljavanje konflikta u Ukrajini.
Sreca zapada pa nije Putin kao Staljin,rokno bi im Staljin plotun za laku noc bez pardona,a izgleda i Putin ce ih roknut bez pardona cim mu dogusti ovo sve pa ce letjet svi zajedno u vjecna lovista a i mi na balkanu zajedno sa njima,zivi bili pa vidjeli,nece ovo na dobro izac ljudi.
jah, eto ovi s druge strane lukove i strijele imaju, za razliku od nebeskih rusa.
Pola ovih sto pisu pro-Ruske komentare i pucaju im lajkove su Smrdski pacenici iz RS nadajuci se da ce im tata Putin pomoci. Eeee daleko je Putin od Balkana. Mozete samo opet fasovati batine od Kaubojsa.
A tvoj dedo je sigurno bio u handžar diviziji ili Pavelićev ustaša na Staljingradu ;)
Napred Rusija , yebi zapadu pokvarenu i licemjernu mater
@tuzlakumalmeu mater ti tursku
@provucikarticu mogo bi te ja traziti
Shupak prica, isto kao da ga se zapad boji. Polako ali sigurno sankcije pocinju da djeluju
Mozda se vi niste nadali da cete dobiti odgovor tako ozbiljan od zapada .... Posto za ruse ovo i jesu djecije sale.... sta je to ...obicno ubistvo 🍷
Gdje bi Rus Rusa roknuo, ma hajte molim vas!:))))
jok trebo si ih ti sviju tuspasit
Like ako mrzis djikane Dislike ako si djikan
haha, dobra fora :D
zapadne zemlje? svi vi igrate djecije igre, nezna se ko je gori. Rusija, zapad, arapske zemlje sve je to isto sranje samo drugo pakovanje a na kraju nevin narod pati zbog te budale
a ti se khurci raketma i sl.glupostima... dva losa ubise milosa...