Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pijani rusi
SAD ih uvlace u trku u naoruzanju koju Rusija nemoze voditi ni dobiti, americki vojno-industrijski kompleks zadovoljno trlja ruke...
@MaxBunker_V Kvantitet se nemoze zanemariti, kako je Lenjin rekao kvantitet ima svoj kvalitet. Kako god svjedoci smo da u zadnje vrijeme Rusi imaju problema i sa kvalitetom, a zbog nedostatka sredstava i umanjenog vojnog predracuna. SU-57 je ponovo odgodjen i neizvijesno je hoce li uopste uci u sluzbu dok USA ima vise stotina aviona 5. generacije, smanjuju se planovi i odgadjaju i u drugim oblastima.
Dzaba ti tehnologija i znanje kako napraviti moderan avion kad nemas para da napravis dovoljno istih. Rusi u biti zadnjih godina samo medijski promovisu neke nove tehnologije, dok jednostavno nemaju sredstava da ih proizvedu i 90% njihovog arsenala se sastoji od oruzija iz vremena sovjetskog perioda.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)