Hemijsko oružje pod kontrolom
0
Lavrov: Rat u Siriji će završiti bez pobjednika
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako znate sta je diplomatski rijecnik Lavrov je rekao ustvari :\"Rat u Siriji će završiti na veliku zalost USA i zapada bez pobjednika\" ! Ovome gore samo mogu reci Sirijom u slucaju pobjede pobunjenika sigurno oni nebi vladali Sirijom vec marionetska vlada koju bi zapad nametnuo i proglasio je \"demokratskom \" vec vidjen scanarij u nekom arapskim zemljama (Irak,Libija ,Egipat...itd )
@meho, ne moze pola sijama...njih je manje od 20%...i mogu biti prezadovoljni ako dobio i toliko...medjutim, sta onda? Imate dvije regije koje ce uvjek biti naelektrisane i buduci ratovi su neizbjezni. Ukoliko \"pobunjenici\" dobiju dovoljne kolicine oruzja, Assad i njegova pas-čad nemaju buducnost u Siriji. Dakle, naoruzati vecinsku sunitsku opoziciju i zbristati tiranina i njegovu šćenad. Mislim da je najbolje da se pob-iju ili protjeraju svi oni koji podrzavaju psa Assada, a ja kao musliman nista drugo ne mogu pozeliti sem da se u Siriji uspostavi All-ahov zakon, tj. serijat i da se u skladu sa njim i zivi.
dakle, pola Sijama pola Sunijama a ostalima ... sta preostane ...