Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta kaze kcerka, kako je u Londonu... lijepo, lijepo , skoro k'o u Moskvi????
Covjece ne shvata vaa nitko ozbiljno plakat ces i molit uskoro
Zapad je najveci krivac za stanje na KiM
Prioritet je ZSO. Imam puno poverenje u našeg predsednika.
Meni je zanimljivo to da dok se vodi specijalna operacija denacifikacije, vodeći ruski političari imaju vremena baviti se Bosnom i Hercegovinom, Kosovom...
Nisu sproveli ni Deytonski sporazum kao privremeno rjesenje rata. Izbjeglice se nisu vratile, Dodik i Covic rade sto hoce. Genocid je nagradjen a sada se slobodno negira itd. Zapad je hipokratija.
Nahuškaj ih da napadnu Kosovo majstore demokratije
Pa zapad je i republiku srpsku napravio da kad tad ponovo dodje do rata.
A STA BI SA UKINUTIM PRAVAMA MANJINAMA u ruZZiji 2017??? jeli 🤡???? koji ste vi 🤡🤡🤮🤮🤮 da podsjecamo : prije 2017, npm Tartari su imali tartarski jezik kao sluzbeni jezik, sada je samo ruZZki.
a sta bi sa UKINUTIL PRAVAMA MANJINAMA u ruZZiji 2017??? jeli 🤡???? koji ste vi 🤡🤡🤮🤮🤮