Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba se jednom zauvijek obračunati s islamskim ekstremistima, naročito iz sunitskih redova. Rusi su bili u pravu kada su podržavali Assada, a sada i zapad uviđa da su bili u zabludi i vodili katastrofalnu politiku podržavanaja 'umjerenih pobunjenika'. Ne treba žaliti nikoga ko se latio oružja da ruši Bashara, čovjeka koji vodio sekularnu Siriju u kojoj je bilo mjesta i za nas kršćane. Kao kršćanin, uvijek ću podržavati Assada i šijte jer su oduvijek bili pošteniji i nikada prevrtljivi prema nemuslimanima. Živio Assad, živjela sekularna Sirija!
Brljezgas gluposti:)
scenario kao u Bosni, dok su Assadovi krvnici ubijali goloruki narod samo su osudzivali a sad kad ima neko da im se suprostavi žele da zaustave, e pa neće moci
Asad je pravi državnik