Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislim da je on pogriješio. Pogledajte samo kako su fini ljudi došli na vlast u Iraku ili recimo Libiji... a na kraju krajeva i kod nas.
..koji se javno hvale rucnim satom od 140 000 KM, s tim da jos zaposleni na budzetu! - i mi jos smijemo reci da smo u demokratiji a ne u diktaturi!
- "klerofeudalisticki aparthajd" mislim da bi bio pravi naziv za naš sistem!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Pa sta bi oni? Da na vlast dodje neko ko bi prodao vjeru i zemlju za saku zlata ili da dodje krscanin na vlast u islamskoj drzavi? Hoce, ali kada bude musliman predsjednik npr Svedske, Italije, Bugarske, Njemacke itd... :-)).
bošnjakinja92 jesu te to 92. srbi negdje izjebali pa sada imaš srpsko kopile u kući
Hehe srecom nisu i nece nikada i nemam srpsko kopile, i nikad necu imat hvala Bogu :-)). A to za Baraka Obamu, pa da nije predsjednik SAD-a mozda bi i ostao musliman hehe.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
http://www.youtube.com/watch?v=0HzotvEUMFk fin dokumentarac
u kolibu! miran pas...
Smece jedno, nek padne assad, ne moze terorisati 15ak% alevita, ostalih 85%. Zna ovaj smecar da ako padne assad, rusi gubi trziste za svoje oruzje.
prpa a?
Ovaj je pod uticajem neke jeftine vodke!
Mater vam Rusku
Ako padne Tole, Cigani dolaze na vlast.
Od dva zla biras manje...
Na vlast su dosle sluge Zapada haridzije i vehabo-tekfirdzije.Oni koji rushe, kolju i jedu ljudske organe u Siriji i bilo gdje ne smiju doci na vlast.To je mimo svake pameti! http://www.youtube.com/watch?v=aDxDSdwI6n4 http://www.youtube.com/watch?v=JyxO-vDv4wg&feature=c4-overview-vl&list=PL-ScekGr46HqNk2ekiFPUVdVEadDVSScO
nisam ocekivo toliko mudrosti...tacno me iznenaduju...isto ko papa novi..:)
caco srpsko kopile
Zato ne dajte da padne..
Nedaju oni,ali oni se i ne pitaju.
Polako, vidjećeš... da je alkoholičar Jeljcin ili uflekani mekušac Gorbačov umjesto Putina, složila bih se, ali u ovoj varijanti mislim da se i te kako pitaju..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ako je tako sudjeno..
caco napravio te srpski kurac jer ti je stara najvise voljela srpsku kobasicu, debelu i masnu
za administratora klixa. mislim da ovog cacu karburatora trebate prijaviti policiji pa nek se oni s njim pozabave.
To meni nije jasno, kakav je interes amerike tu? Oni fakticki pomazu al kaidi i radikalistima, ovamo pomazu Erdogana zajedno sa S.Arabijom? Ja mislim da ovi teoreticari zavjera gledaju u pogresnom smijeru, amerika ne upravlja svijetom, arapi upravljaju amerikom.
smjer* tito dragi jesam nepismen :D
*smjerU
PRIKAŽI ODGOVORE (2)