Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako mislis pokosila, a vozila auto
imam ja svoju teoriju o ovome al je neću reći,mogli bi me krivo shvatit,a to ne mogu podnjet
možete li mi samo opomenu pisat'. (vadi dojku na volan)
mora da žena nije muslimanka i odmah nije terorizam. da je kakva fatima to bi bio teroristički napad. ovo kao onaj terorista iz norveške ili onaj terorista iz austrije (pilot). oni nisu teroristi nego nesretno zaljubljeni i neuračunljivi.
Kao što je i Alen Rizvanović u Beču autom pokosio ljude na trotoaru , onda izašao i preživjele ganjao nožem, pa ga austrijske vlasti i policija proglasili ludim umjesto teroristom. Vehabije dvije hefte bile na aparatima. Ni sad im nije drago da se spominje taj nemio događaj u kojem muslian nije etiketiran kao terorista.
Oko 1,3 miliona ljudi umre svake godine u saobraćajnim nezgodama na putevima, U prosjeku 3.287 smrtnih slučajeva dnevno. Dodatnih 20-50 miliona godisnje su povređeni ili invalidi.
kako će biti terorizam kad nije muslimanka??? a da je kojim slucajem prekrivena i greskom nagazi na nogu postenom amerikancu bio bi teroriam ... mmmicu vam americku
Je li pitala, a koliko je dozvoljeno kad su je zaustavili?