Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sigurnosno odstojanje je i kod nas za vecinu vozaca nepoznat pojam. Polovina brezine je sigurnosno odstojanje. Znaci vozis 50km odstojanje 25m, kod nas vozis 60 gdje je 50 i onom iza tebe ne vidis tablicu koliko se prilijepio
Sa Kinezima može inat da se tjera, izgubiše stotinu, automobila ko da ih netko tjera.
To je pravi lančani,a ne kod nas 3 vozila...brukamo se na svim poljima
Zato kod nas kockaste glave ginu a i gaze pjesake na pjesackon i pobjegnu! Tu smo sampioni!
Skontaj samo koliko ima Kineza,a nemaju kockastih(valjda).Nas tako malo,a kockastih ko u priči.Da li je kod nas taj nakaradni mentalitet problem,pa se prekomjerna količina manifestuje u obliku kockaste glave?Moramo uzrok detektovati,sve sto se dešava su samo posljedice.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kae potuke se dvije porodice u Kini, 10.000 povrijedjenih
Ovi Kinezi su čudo, nekoliko ljudi povrijeđeno u ovakvom džumbusu, nmgu da vjerujem da niko nije stradao
Poledica, kočiš a auto i dalje ide i zaustavlja se kad kucneš drugog. Kod prvog kontakta malo auto udubiš, kod stotog bude ko konzerva zgazena.