Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MRS IZ KADRA!
Mreška se voda, šitska i sunitska, baciće brzo ključ!!!
nista to nema veze sa pitanjem sija i sunita, to pitanje izvlace neprijatelji muslimana da zavađaju muslimane i skidaju jednu po jednu muslimansku drzavu sa dnevnog reda.glupi bosnjo ne moze to shvati prekomplikovano je za taj mentalni sklop
glavno mi je kad tupavi bosnjak pocne svrsavati na arape a arapi svi zidovske sluge i rade za njihovu stvar, sto ne pomogne niko jadnoj palestini. usrani egipat jos granicu zatvorio prema gazi, o cemu i o kome pricamo onda?govna arapska smrdljiva.
Islam je nažalost religija nemira :(( Širimo ljubav a ne rat
@Krokodilskesuze Nečiju sigurno jesu jer kad idem na zapad ne smijem reč da ima bilo kakve veze sa islamom !
Ja velka hajvanluka muslıman ratuje protıvu muslımana ı muslıman mrzı muslımana au Çasnom Kur'anu se kajê - Nezamislivo je da vjernik ubije vjernika, to se može dogoditi samo – nehotice.
odmah nakon muhamedove smrti dok se ovaj nije bio ni ohladio muslimani su se međusobno porokali ko će biti glavni baja i do dan danas se rokaju. baš ih je kuran fino podučio.