Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sam najmanje 5 godina boravak uplaćivanje da ima pravo na bilo śta..
potpisujem to sto kazes.. kad vec trazis da zivis u tudoj zemlji vala trebas pokusati raditi i zaraditi a ne izkoristivati sistem.
@kraftwerk slazem se.. tesko je povjerovati.. ima i slucaja, ti koji izkorstivaju sistem se jos nesta bune protiv domaceg naroda ili pricaju protiv te drzave ili radi stvari protiv zakona.. nije ni pamet ovdje bitna stvar, nego odgoj.. i nisu stranci samo ti koji davaju los primjer ima dosta i domaci debila koji narode po petero djece, sve razliciti partneri a u zivotu nisu odradili ni dan postenog posla, i djeca postanu isti kao i oni.. a isti takvi se najvise bune protiv stranaca.
pa sprijeci jaro...
evo mog favoritnog Hitler Jugendaša
pa kad fukara s bliskog istoka dodje da pravi djecu, i onda siri guzove dok zivi od socijalne pomoci
Skupilo se 200 Crnogoraca ispred biroa i protestvuju: - Hocemo posao, hocemo da radimo. Nailazi covjek u dzipu, zaustavi se i pita jednog od njih sta se to desava. - Ah vidis sta se radi, trazimo posao, hocemo da radimo. Kaze covjek: - Gospodine evo ja imam firmu i potrebno mi je par radnika. A Crnogorac ce na to: - A jeboga ti od 200 ljudi ti bas na mene naleti 😅😅😅